Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék olyan barátnőt találni aki kedves, aranyos, értelmes?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 22:56
21/54 anonim válasza:
Tesó, konkrétan leírtam neked, hogy ne csak a nagyszájú topmodelleket vedd észre, erre ignorálsz, a többiekbe meg belekötsz. Nem lehet így segíteni rajtad..
22/54 anonim válasza:
Attól függ hány éves korosztályban korosztályban keresed, mert a fiatalok között úgy veszem észre kevesebb van manapság, de nem lehetetlen, légy türelmes, járj programokra, beszélgess az interneten. 19/L
23/54 A kérdező kommentje:
én a nagyszájú topmodelleket leszarom. bottal se érnék hozzájuk
2023. júl. 18. 13:33
24/54 A kérdező kommentje:
22
milyen programokra gondoltál?
2023. júl. 18. 13:34
25/54 anonim válasza:
22 vagyok
Akár ahol élsz, pl. koncertek, különböző falunapok ilyenkor nyáron elég sok lehetőség van akár ingyenes, akár fizetős is.
26/54 A kérdező kommentje:
koncertre szinte mindenki társasággal megy. az nem a legjobb hely az ismerkedésre. fakunap meg nem szokott lenni tudtommal egy 150 ezres városban
2023. júl. 18. 13:48
27/54 anonim válasza:
Ha társasággal megy koncertezni, akkor is lehet vele beszélgetni véleményem szerint. Aztán ha megvan a szimpátia, később kettesben is lehet találkozni.
28/54 A kérdező kommentje:
"Ha társasággal megy koncertezni, akkor is lehet vele beszélgetni véleményem szerint"
lehet, csak sokkal nagyobb eséllyel fog elküldeni a faxba
2023. júl. 18. 13:54
29/54 anonim válasza:
Lehet, de sosem tudhatod biztosra.
30/54 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez most trollkodás, vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!