Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnék hozzám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék hozzám hasonló lányt?

Figyelt kérdés
nincsenek barátaim, introvertált vagyok, még szűz vagyok és vékony alkatú, a játszás a hobbim, előny ha a lány is ilyesmi

2023. júl. 4. 01:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

"Sokadik választ író, neked mégis mi a franc bajod van?!"

Értem, szóval mivel reális, amit leírok, ezért valami bajom van. :DDD

"Képzeld el, nőként 16 évesen én sem arra vágytam, hogy legyen egy pasim aki majd vesz nekem ezt azt"

Jó, akkor legyünk nagyon szakmailag, ha olyan okos vagy.

Ez egy érvelési hiba. Te egy egyedi esetet akarsz ráhúzni a teljes csoportra. Ha van egy balkezes ember, akkor sem következik, hogy minden ember balkezes.

"Egy nőgyűlölő barom vagy"

Tehát leírom, hogy a nőknek adott esetben vannak igényeik, elvárásaik a másik fél iránt és nem elégednek meg a szarral, ezért nőgyülölő vagyok. Értem.

Neked felteszem elég ha naponta párszor rád köp a párod.

"Persze, aki nőnek születik, annak az ég egyadta világon semmi nem számíthat, csak a pénz, ugye?"

Ez szövegértési problémára utal. Elég egyértelműen leírtam, hogy a nőknek különböző igényei vannak, csak jelen esetben itt egyet tárgyaltam ki. Ennek pedig az az oka, hogy ha nem teljesül ez, akkor el is lehet felejteni az egészet.

Ha neked az elvárásaid között van az, hogy mondjuk tiszteljen és étkezzen egészségesen, akkor az utóbbi egy - részben - anyagi feltétel és ha ez nem teljesül, akkor tök mindegy, hogy tisztel-e.

"Mert ő maga annyira életképtelen, hogy saját magáról biztos nem tud gondoskodni..."

Szintén érvelési hiba. Kitalálsz dolgokat, amiket nem mondtam, mert úgy engedtek ki a középiskolából, hogy nem tudsz értően olvasni.

"Szóval igenis lehetséges, hogy találsz olyat, akinek hasonló az érdeklődési köre."

Egyébként itt még hazudsz is, mivel nem válaszoltál a kérdésre. A kérdés a hogyanra vonatkozott, tehát maga a kérdező is azt feltételezte, hogy ez lehetséges.

"eszem megáll, mennyire hülye emberek vannak."

Pl. olyanok, akik nem tudják megérteni, hogy a sound egy analógia, ami érdeklődési körnek megfelelően átültethető bármilyen más esetre, így ezzel vitatkozni, minimum ostobaság: "sound-ra járó ostoba p*csát"?

Ja, szerintem is sok ilyen hülye ember. :)

Elég szánalmas, amikor magadat sikerül lehülyézni, mert nem megy az olvasás.

2023. júl. 5. 00:51
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor még egyszer, mert nem sikerült felfognod. Tinik kimennek a balaton sound-ra, ami 40 ezer forintos napi jeggyel dolgozik. 100 ezer forint, ha több napra akarsz kimenni. Ezt vannak tinik, akik kifizetik."

Helyesbítek: anyuci/apuci kifizeti neki

2023. júl. 8. 00:50
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg hasonló lányok társaságát keresni! :) 15/F
2023. júl. 12. 22:04
 24/24 anonim válasza:
Még senki nem mondta el kérdezőnek hogy hol/hogyan lehet hozzá hasonló lányokat találni. :D
jan. 4. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!