Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék hozzám hasonló lányt?
"baszki, tudsz olvasni? mert ha megnézed, ez a TINI párkapcsolatok kategória, a tinik többségének nincs sok pénze"
Tuduk, és még szemem is van, amivel látom, hogy a tinik egy jó része elmegy fesztiválokra, pl. a Balaton sound-ra, ahol a napi jegy 40 ezer.
"lehet te valami dúsgazdag családba születtél "
Nem ilyenbe születtem, realitásról beszélek.
Egy párkeresés esetén mindkét félnek vannak igényei, miért veled beszélgessen valaki, amikor a homokban játszol, ha beszélget valakivel, aki kifizeti a napi vagy heti jegyet a sound-ra?
Neked is kell valamit mutatnod, ami a csajnak vonzó. Pl. erre lenne jó az edzés, amit szintén elvetettél.
Ez egy példa volt, azt is mondhattam volna, hogy aki meg tudja venni az új AAA-s játékot vagy az új nvidia kártyát.
Pl. a csajod is szeret játszani és szeretné, ha coop-ban játszanátók egy új játékkal. Megvennéd neki a játékot? Vagy upgrade-elnéd a gépét, hogy játszhassatok együtt?
Vannak, akik ezt anyagilag megengedhetik maguknak.
Akkor még egyszer, mert nem sikerült felfognod. Tinik kimennek a balaton sound-ra, ami 40 ezer forintos napi jeggyel dolgozik. 100 ezer forint, ha több napra akarsz kimenni. Ezt vannak tinik, akik kifizetik.
Tehát, létezik egy réteg, aki tini és bizony technikailag tudna AAA-s játékokat és nvidia kártyákat venni.
De jó, akkor közelítsük meg más irányból.
A 16 éves tini csaj miért egy 16 éves tini srácot válasszon, aki nem tudja meghívni valahova és miért nem egy 20 éves srácot, akinek van pénze?
Sokadik választ író, neked mégis mi a franc bajod van?!
Képzeld el, nőként 16 évesen én sem arra vágytam, hogy legyen egy pasim aki majd vesz nekem ezt azt. Megvettem magamnak, ami kell. Egy nőgyűlölő barom vagy. Persze, aki nőnek születik, annak az ég egyadta világon semmi nem számíthat, csak a pénz, ugye? Mert ő maga annyira életképtelen, hogy saját magáról biztos nem tud gondoskodni...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, egyik fiú barátom valami online játékban ismerte meg a barátnőjét, aki azóta már a felesége. :) Együtt vannak vagy 10 éve. Szóval igenis lehetséges, hogy találsz olyat, akinek hasonló az érdeklődési köre.
Minek is akarna magának a kérdező valami sound-ra járó ostoba p*csát, amikor ő maga rohadtul nem érdeklődik az ilyesmi iránt... eszem megáll, mennyire hülye emberek vannak.
26
VÉGRE egy értelmes ember, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!