Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szerezzek barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek barátnőt segítség??? : (

Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a net nem alkalmas ismerkedésre mert tele van idiótakkal, szóval húzzál szépen kifele személyesen ismerkedni.
2023. jún. 5. 14:39
 12/18 A kérdező kommentje:

11

rendben, és élőben hogy kell?

2023. jún. 5. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Odamész egy szimpatikus lányhiz és elkezdesz vele beszélgetni. Ha megy akkor elkéred az elérhetőségét és elhívod randira.
2023. jún. 5. 14:43
 14/18 A kérdező kommentje:
de akkor kihívja a zsarukat szexuális zaklatás miatt, vagy jobb esetben csak elküld a halál faxába
2023. jún. 5. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Én olyanról még nem hallottam hogy zsarukat hívnának valakire, szóval hacsak nem próbálod meg ráerőltetni magad a lányra nem lesz gáz, 100/1 az is aki bunkón küld el. Nyilván nem lesz minden próbálkozás sikeres, de ha 10ből 1 bejön már van is egy randid, potenciális barátnőd.
2023. jún. 5. 14:51
 16/18 A kérdező kommentje:
én viszont hallottam már olyanról. utcára nem ismerkedni mennek az emberek. pl én is ha valaki megszólít az utcán, úgy teszek mintha nem venném észre
2023. jún. 5. 14:54
 17/18 A kérdező kommentje:
persze engem nem ismerkedési céllal szólítanak meg, hanem fogyatékos nénik, külföldiek hogy "ken jú szpík inglis?" vagy kéregetők
2023. jún. 5. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát ne is olyanhoz menj oda aki epp csinál valamit, de ha mondjuk ül egy parkban a padon es telefonozik akkor simán. De a legjobb még mindig az ha elmész valamilyen közösségbe és akko nem is kell neked megszólítai hanem társaságban lesztek.
2023. jún. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!