Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy fiúnak, aki nagyon népszerű a lányok körében, érdemes neki esélyt adni?
Attól, hogy egy srác népszerű, még egyáltalán nem biztos, hogy csak szexre megy. Én gyerekkorom óta intenzíven sportolok és sok lánynak tetszettem eddig, de ez csak azt alakította ki bennem, hogy nagyon válogatós vagyok. Nem jövök össze lánnyal egy bizonyos érzelmi intelligencia szint alatt. Soha nem csak a szexre mentem. Az eddigi kapcsolataimban mindig a hosszú távú szerelmet kerestem.
Szóval szerintem adhatsz neki esélyt, aztán ha nem tetszik, akkor úgyis kiszeretsz belőle és tovább tudsz lépni. Csak ne engedd, hogy a ruhád alá másszon az első randin!
" Valami jó ötlet, hogy ugrasszam ki a nyulat a bokorból, hogy komolyan gondolja-e?"
Elárulok egy szörnyű titkot, kérdező. A srácnak fogalma sincs, hogy hogyan gondolja. Azt majd az első ejakuláció után fogja tudni. Most honnét tudná? Annyit tud rólad, amennyit lát, az pedig édeskevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!