Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányokkal miért ilyen nehéz ismerkedni?
Beképzelt és felegma a többség, elérhetetlennek tűnnek, meg ha össze jönne velük az ember akkor el sem tudom képzeni milyenek lehetnek.
Idővel, 20 feletti lányokkal könnyebb lesz ismerkedni, addigra komolyodnak? Meg a másik hogy a legbunkóbb fiúkra csorgatják a nyálukat, ha kicsalódták magukat akkor könnyebb lesz velük ismerkedni?
Ne aggódj, később se lesz jobb. Rengeteg nővel beszélgettem már mindenféle korosztályból. Talán a 40 felettiek azok, ahol a nagyobb % már tudja mit akar és reálisan látja a világot, amiben él.
Az elmúlt 1 hét alatt 5-6 20-on éves csajjal beszélgettem, 1-2 napnál egyik se tartott tovább, pedig azalatt az idő alatt folyékonyan ment a beszélgetés, ergo nem egyszavas válaszokat kaptam, sokat visszakérdeztek stb. Majd 1-2 nap és mintha soha nem beszéltünk volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!