Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiukent miert nehéz ismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiukent miert nehéz ismerkedni lányokkal ?

Figyelt kérdés

2020. szept. 12. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Mert féltek hozzánk odajönnj mert féltek ha elutasítanak titeket akkor megromlik a büszkeségetek.
2020. szept. 12. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van az 1esnek. Vagy azért mert ez a mai fiatal fiú korosztály eléggé fura nézeteket képvisel, és nem igazán maradt abból semmi, hogy is kéne igazi férfiként viselkedni.
2020. szept. 12. 21:10
 3/14 anonim válasza:
79%
Amit az első mondott, csak magabiztos kell lenni, meg alapból úgy kell hozzá állni, hogy na ez a lány elfog küldeni a p*****, de legalább megpróbáltam. Minden fiúnál így van, aki kapcsolatba is van, nem azért mert tökéletesen, hanem a 20 lánynál akinél próbálkozott, 1 darab elfogadta :)
2020. szept. 13. 00:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

3!

Nekem sokkal jobb a statisztikám. :)

Fiatalon nem mertem próbálkozni, aztán úgy álltam hozzá, hogy úgysem fog nemet mondani. Ha már én sem hiszem el, hogy sikerem lesz, akkor ezt is sugárzom ki. Így is pofára lehet esni, de ez benne van.

2020. szept. 13. 02:23
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
talán azért, mert béta vagy.
2020. szept. 13. 07:50
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Az első 2 lánnyal egyet is kell értsek, de azért azt hozzá kell tennem, hogy ha egy kicsit is kedvesebben utasítanátok vissza minket, máris jobban mernénk bárkinél. Nem általánosítás, csak tapasztalat, szóval nem ellenetek szólt.

Én pl alakilag nem vagyok a toppon, de személyiségileg változtam és anno elhatároztam, hogy amint kevesebb leszek, akkor próbálkozok, viszont nem veszem komolyan. Vagy igen lesz és akkor megérdemli, hogy komolyan vegyem, vagy hát akkor ő vesztette el élete esélyét. Így kell hozzáállni skacok. De csak olyanhoz menj oda, aki egyedül van, nem olvas, nem telózik. Alapból is szívesen beszélgetnek, aztán hátha. Egyszer nekem így összejött, csak nem passzoltunk

20/F

2020. szept. 13. 08:13
 7/14 anonim ***** válasza:
17%

Mert a noket ferfiak kerik, azaz a ferfiak kozott megy a "versenges". Szerintem nem nehez csak tudd elviselni a visszautasitast. Nem feltetlen azert kaosz nemet mert rusnya vagy es mert egy idetlen, suta bunko fa*z is melle, hanem az is benne van, hogy nincs jo kedve, pillanata, vagy van baratja, egyedul akar lenni 🤷‍♂️

Probalkozz testver, de tarts eszben.

Mindig az "erosebb" kutya bas*zik....

(Tobnynire..... na es az eros is relativ, de erted)

2020. szept. 13. 08:41
 8/14 anonim ***** válasza:
44%
Lányokon már az első nézésnél látszik mit akar ez a szerencsétlen fiú itt... Ha véletlenül van bátorságod megszólítani jön a lenéző tekintet. Sehol egy mosoly vagy udvarias elutasítás. Persze elmegy az ember életkedve is. Azok a lányok akik tisztában vannak, hogy szépek ki is használják ezt vmilyen formában. Néha segít az internet, ha már vmilyen szinten ismerősöd, mert egyszerűbb ott írni van e kedve elmenni enni egy fagyikelyhet. Idegen lányt leszólítani és végül megfogni a kezét szerintem is nehéz ha a lány semmit nem segít legalább egy kedves mosollyal.
2020. szept. 13. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Engedjétek már szabadjára az ödztöneiteket LYÉŹÚSÓM
2020. szept. 13. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Hát szerintem az, hogy oda megy a férfi a nőhöz és próbálkozik az már nagyon klassz dolog. Nem minden férfinek van hú de jó dumája, ha sajátos módon próbálja a lány tuttára adni, hogy tetszik (nyilván nem ezt: "szia, nagyon tetszel", hanem a helyzetből adódóan valamit mondani, aztán elkezdeni beszélgetni)

Az igazán értékes lányok legalább meghallgatnak és, ha nem tetszel, akkor értékelik a bátorságod és kulturált módon megmondják.

De sok lány van, aki kinézetre tetszetős, de sorozatba elutasítgatja a bátor fiúkat és vár, amíg egy Ryan Gosling és társai jellegű férfi megnem szólítja őket.

2020. szept. 16. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!