Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy a lányok kezdeményezzenek nálam, és ne nekem kelljen fiúként?
Még, hogy a lányokra 20 pasik rá írnak🤣 Van akire igen van akire nem.
Persze akkor ha ribi vagy ha túl jó lány (és azoknál minden pasi próbálkozik és ha becsödölnek szintén le ribiznek).
Nálatok fiúknál is van olyan, hogy sok lány rájuk ír.
De amíg neked ilyen nagy egod van, addig ne csodálkozz, hogy senkinek se kellesz. Mozogni, vagy megdolgozni érte az büdös. Semmit nem teszel le, de minden kell. Istenem. Vannak még idióták.
És remélem legalább sokan lepontoznak mert őszinte vagyok. :D
Figyelj, ez is mutatja milyen mentalitású emberek látogatják az oldalt. Én spec teljesen egyetértek veled, de mások csak azt fogadják el, amit hallani akarnak. Vígasztaljon, én adtam neked a max pontszámot, így most az átlagod felfelé kerekítve elérte a 46%-ot. Tudom, szánalmas az egész, de nem igazán tudunk vele mit csinálni, csak beletörődni. Én is vállalom a szar pontozás kockázatát, úgyis stabil még az átlagom...
Ne akarj semmit egy olyan lánytól, aki magát akarja rádtukmálni, túl jól nem fogsz vele járni.
A férfi kezdeményez, ez a rendje, módja a dolognak, neked is nagyobb sikerélmény lesz, ha te hóditasz meg valakit, mintha valaki rádszál és engednél neki, abban az esetbem ő fog irányitani téged pórázon meglátod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!