Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúként hogy szerezzek barátnőt?
Figyelt kérdés
#görlfrend
2023. máj. 1. 17:30
11/19 anonim válasza:
ha ennyire félénk vagy, akkor írj rá közösségi oldalon.
A lányok inkább a magabiztos srácokat szeretnek, élőben szeretnek jobban megismerni...
12/19 anonim válasza:
Ez szokásosan az a kérdés, aminek semmi értelme. Kapod a hasznos dolgokat, de te direkt provokálod az embereket...
13/19 anonim válasza:
Amíg beszari vagy, nem lesz senkid. Növessz tököt, s menj oda a nőkhöz. Ennyi. Sok sikert!
14/19 A kérdező kommentje:
"
ha ennyire félénk vagy, akkor írj rá közösségi oldalon."
ott vissza se írnak vagy letiltanak.... vagy ha vissza is ír akkor elküld melegebb éghajlatra
2023. máj. 1. 20:08
15/19 anonim válasza:
#14 Szóval te vagy az, aki azóta sem írja le nekünm, hogy milyen módszerrel csajozik.:D
16/19 anonim válasza:
Ez már a 3. kérdésed a mai napon legalább....
17/19 anonim válasza:
14# akkor pont nem voltál szimpi neki
18/19 anonim válasza:
Hát amilyen a stílusod, én us elküldenélek legszívesebben melegebb éghajlatra, nem hogy szegény lány.
19/19 anonim válasza:
Alapvetően az 1-es jól írta. A nők nem fognak kezdeményezni, max akkor ha valami orbitálisan jóképű vagy vagy esetleg látják hogy dúsgazdag vagy. Járj el házibulikba, szórakozóhelyekre. Ezen kívül fontos a megjelenés. Itt nem arra gondolok hogy legyél kigyúrva meg rolex órád legyen, hanem hogy ne legyen korpás a hajad, sárga fogak, rendezetlen szakáll stb... ezek fontosak a nőknél. Én se vagyok jóképű, mégis egy ku rva egyszerű és oldschool módszerrel szereztem az első barátnőmet. Héven volt egy csaj akivel mindig ugyanazzal a hévvel mentünk haza, vettem a bátorságot és odamentem hozzá, bemutatkoztam és a tárgyra tértem, elhívtam randira és elfogadta. Az elutasítástól meg nem kell félni, mindenkinek másféle ember tetszik, lehetsz akármilyen maxos, olyan nem lesz hogy minden nőnek tetszeni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!