Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan csak a mesékben létezik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan csak a mesékben létezik hogy egy introvertált félénk srácnak sikerül barátnőt találnia?

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 10:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
20: tyrion lannister
2023. ápr. 2. 10:50
 22/30 A kérdező kommentje:
a való életből mutass, ne a trónok harcából
2023. ápr. 2. 10:54
 23/30 anonim ***** válasza:
#20 Itt vagyok én bizonyítéknak. Bár attól függ...175 alacsonynak számít?
2023. ápr. 2. 11:08
 24/30 A kérdező kommentje:
de bizonyítsd is be. mert én is írhatom hogy jártam a Marson, láthatatlanná tudok válni és jedi erőm van, attól még nem lesz igaz
2023. ápr. 2. 11:12
 25/30 anonim válasza:
100%

Bárkinek lehet barátnője. A lényeg, hogy találd meg önmagad, a saját stílusod, amihez nem kell megjátszani magad, és élj annak a szellemében. Legy hiteles. Ha metálarc lennél az ok, csak akkor keress hasonló bulikat, ne egy techno buliban akarj csajozni, mert ott láthatatlan leszel. De nem kell vérmetalosnak lenned, elég, ha Tankcsapdás vagy.

Ha technós vagy, légy az. Az a baj, hogy nem ismerlek eléggé, de segithet neked egy könyvem: "Tűzdoromb - kulcs önmagadhoz" a címe. Ezt olvasd el, s menni fog a csajozás. Nem baj ha fura vagy, csak maradj az akkor ha cikiznek érte, és találd meg a hitvallásod, ami miatt kiállsz a furaságodért.

2023. ápr. 3. 04:54
 26/30 anonim válasza:
Lehet, hogy nem sikerül, lehet, hogy igen. Nekem évtizedek óta nem
2023. ápr. 7. 15:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Az én legjobb barátom egy duci, közepesen alacsony, nem túl pénzes srác.

Fél évig udvarolt egy ultra extrovertált lánynak és 3 éve együtt vannak.

2023. ápr. 20. 14:24
 28/30 A kérdező kommentje:
nekem akkor se kellene ultra extrovertált csaj ha térden állva könyörögne hogy ba***am meg. de még egy picit extrovertált sem
2023. ápr. 20. 14:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Szépen lassan kirajzolódik, hogy elég komoly gondjaid vannak, küzdez azzal, hogy nem találsz barátnőt, de gyakorlatilag neked senki sem jó. Pont az ilyenek döglenek meg otthon, egyedül.
2023. ápr. 20. 16:46
 30/30 A kérdező kommentje:
😂😂
2023. ápr. 20. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!