Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan csak a mesékben létezik hogy egy introvertált félénk srácnak sikerül barátnőt találnia?
Ha élőben nem megy, akkor neten. Játszol valamivel? Van valami hobbid? Vagy szimplán légy aktív mondjuk dc szervereken. Én introvertált lány vagyok, ami tudom, más, mert lány vagyok. De én is írtam már rá emberekre, igen fiúkra is, oldalakon. Pár éve így kerültem be egy kicsi társaságba. Vagy itt is vannak az ismerkedés kategóriában akik szervert/csoportot alapítanak. Nagyobb az esélye hogy nem lesz normális, de én is találtam egyet, innen, és normálisak a tagok. ( nem, nem vagyok egy cuki, kedves fajta lány)
De magában az ismerkedés kategóriát kerüld. A lányok kívülről nézve max. lányoknak írnak.
Az én párom introvertált. Nagyon rendes, normális, kedves, odaadó és még reggelig sorolhatnám. Nem hagyhattam, hogy elhalásszák előlem.
#extrovertált lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!