Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gaz ha 17 eves vagyok es meg soha se volt baratom? +sulivaltas?
nemsokara 17 eves leszek es meg nem csokoloztam, nem randiztam es nem volt kapcsolatom. szerintem az egesz osztalyban en vagyok az egyetlen aki nem jart vagy kavart meg senkivel. de nem ezert szeretnek part talalni, hanem mert kicsit maganyosnak erzem magam igy. szeretnek egy fiut az eletembe akinek en vagyok a hercegnoje es o az en hercegem. tudom, hogy ez igy gyerekesen hangzik es elegge el van rugaszkodva a valosagtol, de valahogy igy kepzelem el az elso kapcsolatomat. mar a csaladom is piszkal hogy mikor lesz mar baratom.
csak az a baj, hogy
1. kicsit nehezebben baratkozok mint az "atlag", nem tudom miert. (es a gimi elott nem volt ra szukeg,jol osszeszoktunk altalanosban, ezert nem is akartam uj kapcsolatokat kiepiteni. de most erzek valami valtozast magamban, mintha kifejezetten szeretnek uj embereket megismerni (elsosorban A Fiut)). de nehezen tudok beszelgetest kezdemenyezni, vagy fenntartani. viszont ha valamilyen csoda folytan sikerul osszebaratkoznom valakivel akkor azelott nem szegyellem az "orult-enem" es megmutatom, hogy milyen bolond vagyok igazabol (elmondasok alapjan ez nagyon vicces).
2. a barataim sajnos tipikus streberek. nagyon aranyosak, imadom oket, de nem tudok elmenni veluk bulizni hogy ott ismerkedjek. raadasul az osztalyomban a megszokottnal is nagyobb a klikkesedes, ugyhogy az szoba se johet hogy odamegyek egy masik barati tarsasaghoz, mert nagyon furan venne ki magat, ez 1000%.
3. oke, sokak szerint nem a kulso a fontos, hanem ami belul van, bla bla, de minden letezo himnenu szivesebben menne oda egy kb 165cm-s, szep arcu, jo alaku lanyhoz, mint hozzam. mert nagyon magas vagyok (180 es 185 cm kozott nem tudom pontosan), meg mindig pattanasos vagyok es az arcelrendezesem se olyan szep, raadasul kicsik a melleim es nincs kerek fenekem vagy feszes combom stb.
szoval kivul-belul elegge visszataszito jelenseg vagyok.
4. a fiunak (aki sokaig tetszett) baratnoje lett, sajnos mocskosul aranyosak egyutt, szoval biztos, hogy beken hagyom oket.
5. vilag eletemben a tavolbol figyeltem az aktualis kiszemeltem es vartam arra, hogy a tengerparti naplementeben megkerje a kezem. termeszetesen ez nem tortent meg, mindig csak osszejott valaki massal.
es most, miutan leirtam a bajaimat jonnenek a kerdeseim
1. hol ismerkedjek?
2. hogyan kezdjek bele egy beszelgetesbe es hogyan vigyem tovabb? nem kerdezhetem meg egy random embertol hogy mi a kedvenc filmje amikor a nevet se tudom.
(ha lehet valami olyan temat mondjatok amibol nem vagjak le rogton hogy ez nem "termeszetes", esetleg kisse eroltetett a reszemrol)
3. nem szeretnek toxikus baratot. ezt hogy tudom kiszurni?
4. nem ez a legfontosabb, de talalok olyan sracot aki magasabb nalam?
5. ha latok egy szamomra szimpatikus fiut mondjuk a metron, akkor hogy kerjem el az instajat ugy, hogy ne tunjek ramenosnek?
gondolkoztam az iskolavaltason. nem a fiuzas miatt, nyilvan. hanem peldaul:
-nem erzem tul jol magam ebben az osztalyban. nem bantamak meg semmi ilyesmi, csak nem szoktam hozza hogy a "nyomik" koze tartozzak, nem vagyok benne az osztaly kozpontjaban (annak ellenere, hogy visszahuzodo voltam, altalanosban a menobbek koze tartoztam).
-nem ez volt az alomoskolam, nem olyan se az oktatas szinvonala, se a tanarok mint amilyet elkepzeltem/vartam.
-az iskola szervezese katasztrofa, az esemeny, pl a tavalyi osztalykirandulas elotti reggelen meg nem tudtuk, hogy mikor es hol talalkozunk.
-az ofonk utalja az osztalyt es nem is foglalkozik velunk. soha semmit nem tudunk pl mikor lesz szunet.
-az suli epulete gusztustalan. szinte undorodom a belepestol (eltekintve az altalanos iskolaindoritisztol is).
-kineztem masik iskolat, sokkal szebb, kulturaltabb mint a mostani, a szinvonal is magasabbanak tunik. nezelodtem kicsit es szivesen mentek vissza osztalytalalkozora a volt diakok. jelenleg ott tanuloktol nem lattam semmi visszajelzest. csak felek attol, hogy nem fogok tudni beilleszkedni.
szerintetek mi legyen az iskolammal? valtsak vagy maradjak? nem olyan veszes, csak megis...
es a partner talalas? valami jo tanacs?
ha valaki valaszol annak elore is koszonom.
1. hol ismerkedjek?
2. hogyan kezdjek bele egy beszelgetesbe es hogyan vigyem tovabb? nem kerdezhetem meg egy random embertol hogy mi a kedvenc filmje amikor a nevet se tudom.
(ha lehet valami olyan temat mondjatok amibol nem vagjak le rogton hogy ez nem "termeszetes", esetleg kisse eroltetett a reszemrol)
3. nem szeretnek toxikus baratot. ezt hogy tudom kiszurni?
4. nem ez a legfontosabb, de talalok olyan sracot aki magasabb nalam?
5. ha latok egy szamomra szimpatikus fiut mondjuk a metron, akkor hogy kerjem el az instajat ugy, hogy ne tunjek ramenosnek?
Válaszok:
1 - Bárhol akivel lehet mert nyitott az ismerkedésre (ettől még nem bitos, hogy őszinte is).
2 - Bármit megkérdezhetsz, nincs erre etikett (ha van sincs értelme). Én úgyvagyok vele ha nem találom érdekesnek az illetőt, mert alig árul el valamit magáról vagy a céljairól, hát még a nevét is el szoktam felejteni hiába vonzó :D Valami meg kell, hogy fogjon benne, hogy ne így legyen.
3- Ezt értelmezni sem tudom, ez előítéletes felfogásmódra vall.
Másoknak más a nézőpontjuk vagy az értékrendjük, vagy elfogadod vagy visszautasítod, és akkor kénytelen a másik fél engedni, ha fontosabb vagy számára. Egyébként is mindenki befolyásolható, még te is, de nem biztos, hogy egyből átlátod, ahogy más sem.
4 nyilván találhatsz.
5 sehogy. Máshogy ismerkedj ne online, akinek nincs instája az már nem is létezik akkor? Insta (meg egyéb) helyett sokkal jobban jársz ha elárulja, hogy honnan indult, és most hová megy éppen, illetve hogy ez pillanatnyi alkalom, vagy rendszeresen jár erre...
Egyébként 17 évesen pont attól vagy ilyen amilyen, mert beszorultál agyilag az "iskolapadba", ebbe a rendszerbe amit iskolának hivsz és pontosan arra találták ki, hogy totálisan lekorlátozzon és betereljen a munkahelyek egyikébe!
Akik vállalkozók, vagy nagyobb kaliberű cégtulajdonosok lesznek azok legtöbbször otthagyták az iskolát, vagy tovább sem tanultak!
Nem fura számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!