Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Annyira buta a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Annyira buta a lány, hogy mindent elhisz nekem, amit hazudok?

Figyelt kérdés
És igazából megsajnáltam. Szeretném megvédeni, mert ha az én őrült hazugságaimat is lenyeli, ki tudja, hogy mivel moshatják az agyát. Hogy segítsem?
2023. márc. 13. 00:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Majd hátha magától rájön,hogy nem kell mindent elhinni.Ha nem akkor pedig nem lehetsz ott mindig mögötte.
2023. márc. 13. 22:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Miért hazudok? Mert egy féreg vagyok. Sajnos. Hát ilyen vagyok. Szeretek hazudozni lányoknak, hogy többnek tűnjek.
2023. márc. 13. 23:58
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Ja, hát akkor magadon sem ártana dolgoznod kicsit. Magad miatt is, mert aztán csak nézheted a sok sánta kutya farát.
2023. márc. 14. 00:37
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, hogy itt szinte mindenki lasajnálóan beszél a lányról, miközben lehet, hogy csak naívan bízik valakiben, akit kedvel és így próbál imponálni neki. Sajnos még nem tudja, hogy a kérdező személyében egy önbizalomhiányos, gerinctelen, dedóssal van dolga.
2023. márc. 14. 04:48
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
1-es vagyok újra. Kérdező, ne hazudozz, nem éri meg. A “féreg” mellett figyelmes is tudsz lenni, ez kiderült a kérdésedből. Úgysem állíthatod be magad örökké másnak, mint aki vagy. Ez csak addig működőképes, amíg egy lánnyal közelebb nem kerültök egymáshoz. Akkor rá fog jönni, hogy milyen vagy a felszín alatt. Mindketten csalódni fogtok, a lány azért, mert hazudtál neki, te pedig azért, mert nem fogadja el az igazi arcod. Azzal, hogy mást mutatsz a csajoknak, haveroknak, mint amilyen vagy igazából, és ezért sokan vannak körülötted, csak önmagad áltatása. A haverok is lelépnek, ha beüt valami sz*r és a valódi éned már nem akkora jó fej számukra. Jobb a kevesebb, de őszinte emberi kapcsolat.
2023. márc. 14. 07:51
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
15-ös szépen összefoglalta. Érdemes figyelembe venned.
2023. márc. 14. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
Próbáld ki, hogy azt is elhiszi-e, ha igazat mondasz?! Vagy azoknál el kezdene kételkedni benned? Pl összevonja a szemöldökét...
2023. márc. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!