Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyellni való ha 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellni való ha 16 éves lányként még semmi tapasztalatom fiúk terén?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 23:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%

Nézd, haver... bár alapból igaz, hogy a szexet úgy 16 év körül kellene kezdeni, de azért ez nem szigorú szabály.

Az meg már rég idejétmúlt, hogy a házasság (mai ma már nem 16, hanem 24, esetleg 34 éves korban van) - szóval csak ez után.

Ezt felejtsd el.

2023. febr. 9. 13:43
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán. Csak akkor lépj párkapcsolatba, ha már késznek érzed magad rá.
2023. febr. 9. 15:39
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ne kapkodj, nyugi.
2023. febr. 9. 15:46
 24/32 anonim válasza:
100%

Szerintem ezen nincs mit szégyelni. Én 17 vagyok szintén 0 tapasztalattal ilyen téren, de engem egyáltalán nem zavar. Nekem így teljesen jó.

Egy párkapcsolat egyébként is sok időt és energiát vesz igénybe. Nem érzem magam elég érettnek hozzá. Szívesebben koncentrálok a tanulásra, családra/barátokra

Úgy vagyok vele majd egyszer biztos lesz valaki, aki igazán megtetszik és viszonozza is akkor vele úgy is megtörténik egy bizonyos idő után.

Persze lehet én vagyok túl prűd, de szerintem a velem egykorúak közül sokan olyan dolgokba vágnak bele, amikhez még túl fiatalok.

Tisztelet a kivételnek! Azzal sincs semmi baj, ha valaki már nem szűz ebben a korban. Ha késznek érzi magát rá természetesen akkor tegyen úgy, mert többen már sokkal érettebbek a koruknál.

Mondjuk én az ilyen 16 évnél korábbi eseteket még így is kissé korainak tartom, de hát mondom kinek mi.

2023. febr. 9. 16:28
 25/32 anonim válasza:
26%
21-es, nem, nem kell sőt nem szabad a szexet 16 évesen kezdeni. Én husánggal verném le saját kezűleg a tökeit annak a fickónak, aki egy, még fejlődésben lévő 16 évesbe belemászik a koszos dákójával. És mint pasi, írom.
2023. febr. 10. 11:13
 26/32 anonim válasza:
34%
ÉS, azok a csajszik is, aki 16 évesen már (saját szabadon vállalt szexelés kapcsán) már nem szűz, megérdemelné, hogy nevelési célzattal jól a popsijára hányjanak husánggal. Aki 16 évesen szűz, az PÉLDAÉRTÉKŰ a többi fiatal számára.
2023. febr. 10. 11:15
 27/32 anonim válasza:
45%
Kivételt képeznek azok az esetek, amikor 16 évesen már feleség és hamarosan anya lesz valaki, vannak ilyen társadalmak, korán érő egyének, gyerekkorból indult nagy szerelmek - DE az házasélet, ami szintén DÍSZE a mai társadalomnak. De a magyar jogrend azt is meghatározza, hány éves kortól köthet házasságot valaki, ÉSPEDIG, bizonyos kor alatt CSAKIS szülői beleegyezéssel. REND a lelke mindennek. De az nem rend, mikor a középiskolás a nyomorult bulik mélyén félrészegen közösül a vécében, csak mert az menő, hadd essen már túl rajta. Ez a világ szégyene.
2023. febr. 10. 11:18
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem vagy elmaradva. A későbbi barátod, szerintem ezt díjazni is fogja.
2023. febr. 16. 06:47
 29/32 anonim válasza:
100%
Ellenkezőleg, szerintem intelligenciára utal hogy valaki nem csak a társadalmi elvárások miatt jön össze valakivel.
2023. márc. 2. 21:48
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Nincs gond. Bevezetlek majd a tiltott gyönyörök tárházába...

G. Sándor, 44 éves orgonaművész

2023. aug. 5. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!