Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellni való ha 16 éves lányként még semmi
tapasztalatom fiúk terén?
Sztem nem ciki. 16 evesen baromira fiatal vagy meg sok minden elotted van. En 30 evesen is szuz vagyok, szoval legyen ez ellotted peldanak, hogy ez sem jo irany es van idod meg.
2023. jan. 31. 16:54
Semmi szégyellni való nincs rajta.
2023. jan. 31. 17:38
13/32 anonim válasza:
Dehogy szégyen!!! Az a szágyen ha egy lány 16 évesen már nem szűz, saját elhatározásából!!!
2023. jan. 31. 18:03
Egyáltalán nem kell szégyellned.Bőven van időd tapasztalatot szerezni.
2023. jan. 31. 20:12
Jajj dehogy szégyen. A mai világ a szégyen hogy a társadalom elvárja. Nem ciki hidd el. Becsülendő inkább.
2023. febr. 1. 05:44
nem szégyen, max később (mondjuk 40 fele) lesz mellbevágó, ha beüt a kapuzárási pánik és nem volt szerencséd az első kapcsolataid valamelyikével. munkámbóp adódóan beszélgettem elég sok ebbe a korosztályba tartozóval és mindegyikük megnánta valamilyen szinten, hogy a "fiúk" kimaradtak az életükből a diák évek alatt. a mintavételi csoportom minden tagja jogász, szóval elég sokáig tartottak a diák évek, de kimaradt a "tapasztalat szerzés" ezen a téren. nem is a "szórakozás", ami hiányzik, hanem az a kvázi rutin, ami a korosztályuknál már kialakult eddigre a rossz kapcsolatok elkerülésére vagy épp befejezésére. ezt felnőttként rengeteg munkaóra mellett nagyon nehéz utólag orvosolni.
ismétlem nem ciki, hanem nagyban megnehezítheti a felnőttkort. remélem segítettem picit :)
2023. febr. 1. 08:44
Azért vicces is lehetne, hogy itt mindenkit lepontoznak, aki tanácsot ad.
Azokat pontozzák föl, akik csak dicsőítik a kérdezőt.
De ez sajnos nem vicces, hanem szomorú... mert ez rossz felé viszi a dolgokat.
2023. febr. 1. 09:41
Nem, dehogy is.
Nekem sincs, én is annyi vagyok.
2023. febr. 1. 19:31
19/32 anonim válasza:
13-as vagyok, aki le mert pontozni, írjon már nekem egy privit! Mert megnevelem... 16 évesen igenis legyen szűz!!! Felnőtt férfi vagyok. A 16 osnak meg azt írom, a tapasztalat az nem az állatias szex a hülye kalandokban, hanem az hogy megtanulja fegyelmezni a testét! És a sok tetvesférges szexmániás suttyó hülyegyereknek nem adja oda magát!
2023. febr. 7. 16:00
20/32 anonim válasza:
Még mindig 13 as vagyok, várom a privátját annak a férgeskedő ide nem való alaknak, aki lepontoz folyton! A szüzesség érték, igényes normális ember 16 évesen még nem szexel és csak a házasságkötéskor adja a testét oda. ne szánalmaskodj, akármilyen alak vagy, könnyű lepontozni - tessék, legyél bátor, írj privátot, ne sunnyogj a háttérben és majd megbeszéljük, mi bajod van a kommentjeimmel! Legyél ember és állj elém!
2023. febr. 9. 11:50
Kapcsolódó kérdések: