Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha egy lány a barátnői/haverjai miatt viselkedik velem mocsok módon, pedig szeret?
Szóval több baráti köre van. Vannak ilyen zűrös éjszakai bandázó arcok, vannak ilyen művészcsajok, táncosok, ilyen kis retardált gyökerek, meg szimpla ribik.
Ha zűrös éjszakai bandázó arcokkal van, rendkívül bunkó velem, kinevet, meg minden. Ha művészcsajokkal, táncosokkal van, akkor odavan értem. Ha a retardált gyökerekkel, akkor semleges. A ribikkel meg konkrétan mondogatja, hogy nem vagyok jó pasi, meg ilyenek.
Érdemes komolyabban foglalkoznom vele, vagy mindig a barátai fogják meghatározni?
Én ezt úgy közelíteném meg: oké, hogy te úgy érzeleled ezeknek az embereknek a társaságában máshogyan viselkedik veled, de valójában ez ő.
Ilyen a személyisége, mellékes, hogy kikkel van, ha nem akarna nem viselkedne úgy.
Ha bunkó meg kinevet, szavakkal bánt, akkor nem biztos hogy kellene vele foglalkoznod úgy egyáltalán.
Ha valakinek őszintén fontos vagy, akkor úgy viselkedik, hogy érezd is, normálisan szól teljesen mindegy ki van ott, ki nincs.
Pont tegnap volt egy esemény a haverjaival. Mentem köszönteni a csajt, és rám ordított, hogy ha még egyszer feltűnök, a bíró anyjával elintéztet egy életre...
Most meg dobálja a szíveket Messengeren. Ez szerintem már beteges, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!