Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig mennétek/mentetek el bosszúból?
Megverni az olyan egy alkalomra szóló, de ha pluszba megalázzuk az azért ki tud készíteni valakit ugye?
Nem nőkre vonatkozik ez a kérdés, mert gondolom, már csöpögött a nyálatok arra, hogy beoltsatok.
A 2#-es válaszoló jót írt.
Mellesleg, hogyan tervezed? Mert bárhogy, én téged tartanálak nevetség tárgyának.
Miért is állnál bosszút? Mit tettek ellened?
Osztom a kettes válaszoló valaszat.
Figyu, nem írtad le a pontos dolgot, ami miatt bosszút akarsz állni, de ha megis bosszút állsz, nagyon remelem, hogy valami nyomos okod van ra.
En amúgy, ha nyomos az ok, a nyilvános megaláztatást választanám. Kellemetlen helyzetbe hozod az illetőt, sok ideig röhög rajta a nép, ő is rosszul érzi emiatt magát, de komoly baja nem esik.
A kérdező korábban rámírt, és mielőtt tiltottam volna (elég sok trágárságot írt) azt hitte, hogy én vagyok a történetében a lány, akin bosszút állna.
Most ismét rámírt, fenyegetően. Küldött egy képet egy sokkolóról, azzal a szöveggel, hogy "Megdöglesz"
Én nem ez a lány vagyok, viszont akiről ő beszélt, az fent van Gyakorin, és remélem, hogy olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!