Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan hogy vanakinek 18 éves korára már több barátnője is volt?
most hogy mondod az óvodában volt egy fiú akinek 3-4 év alatt összejött barátnői közül legalább hetet vezetéknévvel felvtudnék sorolni
:)))))
Üdv barátom. Az Emirátusokból telefonálok. A nevem Abdul Khaliq al-Hakeem százados.
Először is szögezzük le, hogy 18 éves korára egy fiatalembernek már minimum 20 nővel (potenciális feleségekkel) legyen romantikus tapasztalata.
Én már 35 éves vagyok, 11 évesen elértem a pénzügyi függetlenséget minden külső forrású segítség nélkül különböző cégekből, és a 30. feleségemmel ebben az évben ülök a shurfán.
Meg kell mondanom, hogy abban rengeteg szánalom szerepel, hogyha egy fiatalember nem volt képes ápolni egy kapcsolatot az ellenkező nemmel 18 életéven keresztül.
Mivel egy férfinek kötelező megmutatnia a dominanciáját az alsóbbrendű enatikus nemen.
10es, szánalommal teli életet élsz. Minden este imádkozok Allah-nak a te nevedben, hogy az életed egyenes útra térjen a dekadencia elől.
Felesleges ilyenen irigykedni vagy idegeskedni. Az sem jó ha valakit túlságosan kedvelnek.
Öcsémet szó szerint óvodás korától kezdve középsuli végéig hajkurászták a lányok, mai napig az egyetemista barátnőim is megjegyzik, hogy nagyon helyes öcsém van. Öcsém emiatt mivel túl kicsi volt a barátnőzéshez, rendszeresen hozzám menekült, hogy állítsam le a lányokat mert folyamatosan piszkálják, csípkedik mint a nagymamák. 17-19 évesen bulizgatott, kalandjai voltak csak, de komoly kapcsolatot sosem alakított ki és nem is akar, még egy ideig legalábbis nem, más prioritásai vannak. Én úgy látom, totál besokkalt anno a lányokból, hamar rá akarták erőszakolni magukat. Persze volt az évek alatt 1-2 szerelme, meg mai napig megnéz magának utcán pár csajt, de kapcsolatra nem áll készen.
Lehet már lenne neki, ha nem szedték volna szét gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!