Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korig lehet párt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig lehet párt találni?

Figyelt kérdés

Mielőtt írnátok hogy 80 éves korban is lehet, igen tudom, tisztában vagyok vele! azt szeretném megtudni hogy szerintetek hány éves korig van sok esély a pártalálásra? tehát például 40 évesen sokkal nehezebb mint 20 évesen ez tény, de hány éves kor az ami után már nagyon kezd lecsökkeni az esély? én szerintem 25, mert 25 évesen már nagyon sokaknak van párja és sokan a házasságot tervezik, meg akkor már kezd közelebb lenni a 30 mint a 20 és na... tudjátok!

Na tehát én szerintem 25 ami után már az esély kezd lecsökkeni de vajon jól látom? ti mit gondoltok?

2022. nov. 19. 00:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

0-99 éves között ajánlott

100 fölött már kissé nehezebb

2022. dec. 6. 14:25
 12/12 anonim válasza:

A #11-es válasz nagyon jó... 🙂😁 Bár akár 100 felett is lehet...

Viccet félretéve- saját példámból kiindulva- 30 évesen is lehet új párt találni. Akár válás után is...

2022. dec. 11. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!