Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban csak annak van esélye párt találni aki jól néz ki? aki nem nyerte meg a genetikai lottót az így járt?
Nem láttál még az utcán olyan párt, ahol az egyik fél nagyon jól nézett ki, a másik pedig egyáltalán nem passzolt hozzá? Nem mondtad még magadban soha ilyen helyzetekben, hogy hát ennek a lánynak/pasinak lehetne sokkal szexibb partnere?
Én gyakran látok ilyen párokat.
Ez azért van, mert a szépség szubjektív. Mindenkinek más számít vonzónak. Lehet, hogy amit te kevésbé vonzónak találsz, az neki maga a főnyeremény.
Valaki imádja a nagyon izmos pasikat, valakit pedig kiráz tőle a hideg. Valaki imádja a formás testű lányokat, nagy cickóval és széles csípővel, valaki pedig a nagyon vékony lányokat szereti.
Amit te szépnek találsz, lehet, hogy egy másik embernek egyáltalán nem vonzó és ugyanígy fordítva.
de a nagyképűek meg hátrányból indulnak 🤷
Hát szerintem egy kapcsolatban 50% a kinézet, ismerkedésnél meg 80, de az a szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik.
Tehát ha levetkőzöd a "nem nyertem meg a genetikai lottó" hozzáállást (azért persze lásd reálisan magad) és nem az elérhetetlen után vágyakozol, akkor szerintem simán összejön.
A vonzódás teljesen lottó.
Ha türelmes vagy és nem görcsösen akarod, megtalálod a párodat.
Az esztétikum teljesen szubjektív.
A szépség, ezáltal a preferencia relatív. Én sem vagyok 10/10-es, mégis már 2,5 éve boldog párkapcsolatban élek párommal.
A belső értékek, mint az itelligencia, a humor és a kedvesség sokkal fontosabbak egy párkapcsolatban.
Nekem például párom mackós alkatú és imádom! Van mit ölelni és kellemes vele aludni :) Mások pedig ki nem állhatják a husi férfiakat. Minden zsák megtalálja a foltját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!