Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rám van mozdulva az osztály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám van mozdulva az osztály legcsúnyább lánya. Mit tegyek hogy ne is sértsem meg nagyon?

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam meg neki mégis tapintatosan hogy bocsika de nem kellesz. Nagyon nyomulós meg akart hívni egy sütire is. Amikor megyek haza direkt velem jön és nem lehet leállítani. Brutál kövér és tele van a feje pattanàssal. Mit tegyek?

#csaj #pattanás #Rám nyomul
2022. okt. 28. 11:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
Kérünk cenzúrázott képeket az eksönről.
2022. okt. 28. 20:03
 22/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos kiderült hogy otthon vannak az ősök és húztam haza
2022. okt. 28. 21:30
 23/26 A kérdező kommentje:
De mégegyszer átgondoltam és inkább nem fekszem le vele. Nem tudom mi volt ma velem de nagyon kanos lettem hirtelen. És egyébként nem vagyok rossz csávó 10/7 re mondanám magam
2022. okt. 28. 21:33
 24/26 anonim ***** válasza:
97%
Továbbra is kamu...
2022. okt. 29. 08:09
 25/26 NTBS ***** válasza:
96%
Mindketten komoly gondokkal küszködtök, ha igaz.
2022. okt. 29. 19:51
 26/26 anonim válasza:
83%

Remélem eltelik pár év, a csaj bombanő lesz,te meg bánni fogod hogy így beszéltél róla.

Ekkora szemétséget..tróger egy húzás,hogy nem is tetszik,nem is tudod vele elképzelni komolyan,de kihasználni kihasználnád.

2022. nov. 2. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!