Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Closeted lányok hogy ismerkedtek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Closeted lányok hogy ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Gimis lány vagyok, pánszexuális és closeted, és igazából nem is vagyok az a típusú ember aki ránézésre queer. A hozzám hasonlóak hogy ismerkednek lányokkal? Félek hogy csak baráti közeledésnek tűnne.

2022. okt. 20. 15:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
25%
Talán, ha nem lennél closeted, a többiek tudnák, hogy érdemes-e nálad próbálkozni. Lehet pl. tetszel egy leszbikus lánynak, aki nem tudja, hogy szabad a pálya, mert te closeted vagy.
2022. okt. 21. 09:01
 22/23 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként lehetsz akármilyen szexuális, vonzódhatsz bárkihez, lehetsz bármilyen személyiség, de az ismerkedés folyamata mindenkinél ugyanaz.
2022. okt. 21. 09:03
 23/23 anonim ***** válasza:
25%

Na akkor most magyar nyelvre lefordítva:

Gimis lány vagyok, orientációmat illetően szexuális és érzelmi téren bárki oránt képes vagyok vonzalmat érezni. Ezen felül nem is tudja rólam senki az irányultságomat, és kinézetre sem vagyok olyan, akiről lejön a "mássága". A hozzám hasonlóak hogy ismerkednek lányokkal? Félek hogy csak baráti közeledésnek tűnne.

Szívesen.

2022. okt. 25. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!