Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Closeted lányok hogy ismerkedtek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Closeted lányok hogy ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Gimis lány vagyok, pánszexuális és closeted, és igazából nem is vagyok az a típusú ember aki ránézésre queer. A hozzám hasonlóak hogy ismerkednek lányokkal? Félek hogy csak baráti közeledésnek tűnne.

2022. okt. 20. 15:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Ezek belehalnának, ha magyarul leírnák, hogy micsodák is ők....

De szerintem maguk se tudják. :-D

2022. okt. 20. 17:43
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Tudod kislány van egy szép magyar szó, a zárkózott. Az nem gáz hogy leszbikus vagy, de az igen hogy magyar létedre félig angolul gagyogsz.
2022. okt. 20. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos a kérdéshez érdemben nem tudok hozzászólni, DE látva itt az értetlenkedőket, megosztom, ahol én is palléroztam az elmém, mert tanulni sosem késő, még 50+osan sem:

[link]

Továbbá a szómagyarázatok: (részben a fenti linkről)

"Pánszexuális

Olyan ember, akinek a szexuális vonzalma nem korlátozódik gender vagy szexus alapján, bármilyen genderű/szexusú ember felé képes szexuális vonzalmat érezni.

A gyakorlatban a pánszexuális jelentése gyakran megegyezik a biszexuáliséval, de a használói néha amiatt preferálják, mert ez a címke jobban hangsúlyozza, hogy az egyén vonzódik a transz-, és azon belül nem-bináris emberekhez is.

Egyéb magyar elnevezés(ek): omniszexuális

Angol elnevezés(ek): pansexual, omnisexual"

A többi fogalom: gender, szexus, non-bináris/nem bináris stb, a linken belül olvasható az érdeklődőknek.

Queer: Az LMBTQ+ emberek gyűjtőneve.

(L-leszbikus, M-meleg, B-Biszex, T-Transznemű, Q-Queer + pedig lásd a fenti linken, akit érdekel. Néha LMBTQIA+ a rövidítés, ilyenkor az I-Interszexuálist, A-Aszexuálist takar. ÉS NEM, a pedofília nem szerepel - mert NEM TARTOZIK oda - a queer rövidítésekben, ha van is P betű, az a Pánszexualitást jelenti!)

Closeted: az a queer ember, aki még nem hozta a társadalom kisebb, vagy nagyobb szegmensének a tudomására, hogy kihez vonzódik romantikusan, vagy szexuálisan. Azért closet, mert ez angolul szekrényt jelent - és igen a closeted, az bezárt -, vagyis, aki még nem jött elő a "nagy farbával", az a szekrényben lapul, ott van bezárkózva, megfelelve így a társadalmi normáknak, mivel a társadalom, amit nem ért (vagy nem akar érteni), azon (lásd itt is) gúnyolódni kezd, majd kitaszít, kiközösít. Ami nyilván eléggé sok ember számára fájdalmas, mivel az ember társas lény. Ez csak annak nem esik rosszul, aki amúgy is szeret magányos lenni (persze nem teljesen, és véglegesen), vagy már mindent nagy ívben lesz@r, mert nem érdekli mások véleménye. Ez az időszak az életkor előre haladtával - általában - mindenkinél eljön. (Persze ebben is lehetnek kivételek, mint mindenben, és mindenhol.)

És mielőtt támadás érne: ciszgender nő, hetero szexuális vagyok, csak épp nyitott az új dolgokra (Akkor is, ha másoknak ez "netto hülyeségnek" tűnik), aki hajlandó idősebben is tanulni.

2022. okt. 20. 18:07
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

13: bárki ki tudja guglizni, itt nem erről van szó!

Hanem hogy miért nem képes egy magyar fórumon MAGYARUL leírni, hogy mi a baja...

2022. okt. 20. 18:17
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Wow, most kajak nem tudtok rákeresni?

Ha jól értelmeztem úgy érti hogy nem azzal kezd hogy ja, vonzanak a lányok is. Erre szokták mondani hogy még a szekrényben van. Magyarul szarul hangzik, de nem coming outolt. Igen, magyarul megint béna és hosszú lenne.

2022. okt. 20. 18:29
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

#14:

Mert a korral haladni kell. Látod, te is azt írtad: "guglizni", mert már beépült a nyelvbe, pedig nem magyar szó. Lehetséges, hogy magyarul leírva hosszabb, körülményesebb lenne, aki tudja - a cél csoport, elviekben-, érti. DE itt nem azok jöttek, akiknek szól a kérdés, hanem mindenki más, aki értetlenkedik.

Engem az sem izgat, ha a tinik a "Crush"-ukról írnak, nem pedig úgy, hogy a fiú/srác, aki tetszik nekem, vagy a kiszemeltem. Én ismerem azt a kifejezést is. Van egy csomó jövevény szavunk, ami mára már magyar szó, és nem akadnak fenn rajta. Itt viszont csak "összeoffoljuk" a kérdést. (Hogy egy újabb kifejezést használjak.

Még ha jól emlékszem, ennek a fórumnak is a SZABÁLYZATÁBAN benne van: "NE offolj, csak az adott kérdésre válaszolj. Ha kérdésed van, írd ki újra."

2022. okt. 20. 18:31
 17/23 anonim ***** válasza:
77%

De amúgy, aki nem érti az mi a francnak ír ide? Nem full angolul írta le, teljesen érthető, ha tudod a szavakat.

A kérdésre válaszolva, ritkán ismerkedek lányokkal. Nem is szoktam közeledni úgy amíg nem tudom hogy a másik sem hetero. De ha valahova ki van írva, vagy beszélgetés közben megemlíti akkor már lehet erről beszélni. Vagy megkérdezni hogy hogy áll ezekhez.

2022. okt. 20. 18:33
 18/23 qkker1 ***** válasza:
27%
Du jú spík idegen?
2022. okt. 20. 19:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
És a queer mit jelent? A Wiki szerint "gyűjtőfogalom az olyan szexuális jelölésére, akik nem heteroszexuálisak vagy ciszneműek". Vagyis ugyanaz, mint az LMBT(Q)+?
2022. okt. 20. 21:34
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

#19: Igen. Középtájban van a leírása a 13-as válaszomban.

(13-as, és a 16-os választ írtam)

2022. okt. 21. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!