Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy azért nem old...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy azért nem old fel, mert "büszke"?

Figyelt kérdés
Volt egy vitánk, ő kezdte, sajnos belementem, majd letiltott. Most visszahallom, hogy nagyon rosszul érzi magát, de nem fog feloldani, mert "büszke". Csak szerintem gyerekes ez az egész?
2022. okt. 14. 13:26
 1/7 anonim válasza:
76%
Elképesztően gyerekes. Én megvárnám míg összeszedi magát annyira, hogy minimum feloldjon. De nem vágnék hozzá semmit, ne tántorodjon meg.
2022. okt. 14. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon gyerekes, ezek után nem is foglalkoznék vele.
2022. okt. 14. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Valakinek fontos a büszkesége, én megértem az ilyet.
2022. okt. 14. 13:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Lenne benne ráció, ha megbántottam volna, vagy belegázoltam volna a büszkeségébe, megaláztam volna, vagy hasonlók. De semmi ilyesmi nem történt. Ő kapott dührohamot, aztán ebben a dührohamban le is tiltott.
2022. okt. 14. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem büszkeség, hanem játszmázás. Ha azt akarod, hogy napi szinten játsszon veled, mint macska az egérrel, manipuláljon és irányítson, akkor hajrá, békülj ki vele. Vedd már észre, hogy ő provokálta ki az egészet, nem "megsértődött" vagy pláne "büszke".
2022. okt. 14. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után nem érdemel meg téged.
2022. okt. 14. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Csapongó a hangulata, nem kiforrott jellemű. Ne szórakozz vele.
2022. okt. 14. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!