Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy incel fiú hogy reagálna arra, ha egy lány csak úgy odamenne hozzá, megölelné, megcsókolná stb.?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 05:00
1/13 anonim válasza:
Sikongatna és elájulna.
Aztán feljelentene szexuális zaklatásért.
2/13 Marci71 válasza:
Szerintem mint sok minden másban ebben sem lehet általánosítani. Az incelek sem egyformák, az egyetlen közös bennük hogy nincsenek sikereik a nőknél. Ezenkívül gondolom mindenféle ember van köztük :)
Sok örülne neki szerintem, de amelyik már nagyon belemélyedt a különböző nőgyűlölő ideológiákba az lehet nem örülne.
3/13 anonim válasza:
Ha az a lány lenne, akibe szerelmes vagyok, akkor tuti nagyon boldog lennék. Ha egy random lány, akit szinte soha nem láttam, akkor próbálnám magamtól "ellökni", meg megkérdezném, hogy ezt mégis miért csinálja?
4/13 anonim válasza:
Egy lány hogy reagálna ha egy random fiú odamenne, ölelgetni kezdené, és megcsókolná?
5/13 anonim válasza:
#4 úgyanúgy mint a 3-as említette
16/l
6/13 anonim válasza:
Ha magadra gondolsz, akkor előbb kezdj vele beszélgetést és csak később érj hozzá a kezéhez, vállához, arcáoz és csókold meg, de ne kezdj csókolózni. Ilyen fiúk általában bekapják a horgot és kapnak a lányon, de arra valók a beszélgetések, hogy alaposan megismerjétek egymást, egymás nézetét a világról és ami benne van.
9/13 anonim válasza:
Visszacsókolná, aztán nem állna meg a végsőkig.
10/13 anonim válasza:
Vinné haza mamihoz aztán adna neki egy 2 perces tűzelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!