Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Egy csajnak SEMMIT nem kell tennie azért hogy legyen kapcsolata, még jól se kell kinéznie mert a legrondábbaknak is írnak naponta 50-en.

Viszont egy srác meg odamehet 50 csajhoz de az összes el fogja küldeni melegebb éghajlatra

2022. szept. 28. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Az 50 közül 50 azért ír rá, hogy kihasználhassa F
2022. szept. 28. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Rám talán egész életemben 3-4 srác írt rám facen, pedig nem vagyok egy bányarém :D és a barátnőimre se szoktak túl gyakran amugy... plusz igenis sokat kell tenni egy kapcsolatért. Én pl nagyon sokat tettem azért, hogy a barátommal összejöjjek, illetve megőrizzem a kapcsolatunkat, szóval ez azért ìgy nem teljesen igaz.
2022. szept. 28. 17:35
 13/15 Csicuki ***** válasza:
100%

Túl negatívan látod 😅

Csak rossz lányokat szemeltél ki eddig magadnak 😅

Nem a kinézet az egyetlen ami döntő, például ott az inteligencia nekem elég fontos és ezzel nem rendelkezik az emberrk többsége.

2022. szept. 28. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, haver.

Akkor azt mondod, hogy szívesen választanád a havi vérzést, a folyamatos szivárgást (betét), a terhességet, a szülést és a szoptatást azért, hogy cserébe könnyen találj magadnak alkalmi dugópartnert?

Aki a fentiekben semmit nem segít?

Ja, és pluszban a kisebb fizetést.

Meg időnként néhány erőszakos dolgot: például a tested megmarkolását.

Csak őszintén...

2022. szept. 28. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Ezért kell csalással, hazugsággal, a legrohadtabb érzelmi manipulációval megmérgezni a kiscsajok szívét.
2022. szept. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!