Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk antiszociális fiú mit tehet hogy legyen barátnője? semmit? szüzen fog meghalni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 21:33
11/18 anonim válasza:
Nem a félengségeddel van baj, hanem azzal, hogy egy paraszt vagy. Így ints búcsút a párkapcsolatnak.
12/18 anonim válasza:
Kérdező! Te nem félénk és antiszociális vagy, hanem egy nárcisztikus, pszichopata/szociopata. Ezeket a betegségeket illene kezelni, ha egyszer családot szeretnél. Kérj beutalót a háziorvostól.
13/18 anonim válasza:
#14 gyakorold a szövegértést, Baba! Senki nem mondta, hogy a 10es azg hiszi ledobják őket, de igen a nyomorékokat kitették és hidd el senkinek nem kellettek.
14/18 anonim válasza:
14. Az értékelésekből látszik kinek van igaza, és bizony nem neked, meg nem is a kérdezőnek. Utáljátok csak egymást otthon, tőlem szarrá is verheted az asszonyt. De azt magyarázd már el, hogy egy vadidegen, aki semmit nem ártott neked, nem is ismered, azt mégis miért utálod? Baromarcú...
15/18 anonim válasza:
9-es és 10-es én vagyok egyszerre
Azt hittem, hogy le leszek pontozva, mint állat, de úgy látszik vannak még olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak. Egyet kivéve 😂 Amúgy a kis f@szszopó már bőven elmúlt 50, szóval van fogalmam arról, amit írok. Én is voltam fiatal, csak el tudtam foglalni magam értelmes CSOPORTOS dolgokkal.
17/18 anonim válasza:
Annyit tehet, hogy ismerkedik, eljár helyekre, esélyt ad arra, hogy legyen valakije. Akár online is.
Egyébként nem hiszem el, hogy a kérdező nem troll. Minden héten kiír egy kérdést, mindig hasonló a téma, de sosem reagál az észérvekre, csupán a veszekedésre megy rá...
18/18 anonim válasza:
sose lesz pina, próbálj meg talán dákót, az talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!