Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Az állam miatt.

Szóval nekem nem úgy áll, mint a szexi fiuknak,(: [link] ) hanem pont ellenkezőleg, szerintem egyáltalán nem csúnya, de emiatt nem nagyon tudok barátnőt szerezni.

Az orrom nem görbe meg ilyenek, csak az áll a probléma, tudom hogy idősebb korosztályba amikor a belső számit jobban szóba fognak velem állni, de akkor is, nem akarok addig várni.

2022. szept. 16. 01:16
 1/9 A kérdező kommentje:
oldalból nézve nem all ki úgy elől, kicsit vissza van maradva...
2022. szept. 16. 01:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam olyan nővel, aki kifejezetten az állat nézte volna. Amúgy ne add fel, próbálkozz. Én se vagyok jóképű, de azért tíz-húsz nőből összejön egy.
2022. szept. 16. 06:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon onbizalomhianyos vagy.
2022. szept. 16. 06:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De, lesz!:)
2022. szept. 16. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy butaság ami itt terjeng, hogy az állat nézik a lányok. Soha nem találkoztam ilyen nővel. Nekem se ilyen, ráadásul karvaly bazilika kilincs orrom van, mégis volt meg van is nőm,szal nyugi!! :D 25f
2022. szept. 16. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg idétlenül nagy az állam. Mégis van barátnőm. Ő azt mondja, semmi baj nincs vele.
2022. szept. 16. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az állad miatt nem lesz barátnőd, hanem az önbizalomhiànyod miatt.
2022. szept. 16. 12:08
 8/9 NTBS ***** válasza:
100%
Lesz csak hidj benne és tegyél érte.
2022. szept. 16. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Lett nőd azóta?
dec. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!