Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 20 évesen még nem volt barátnőm? még csók se volt meg semmi
Figyelj a bátyám 19 neki se volt még barátnője, a baràtomnak is majdnem 20 évesen lett először (azóta én vagyok a 2.), apukámnak is 20 fölött jött össze először, és még sorolhatnám hány ilyen embert ismerek. Szóval nem gáz szerintem, menj ismerkedj, beszélj lányokkal, és majd lesh valaki.
(Ezt pedig, hogy a lányoknak naponta 50en irnak felejtsd el. 2 kezemen ossze tudom szamolni hanyan irtak eddig valaha nekem, pedig nem vagyok csunya lany :D de ne gondolkodj igy, mert konnyen incellé válsz)
Elég nagy kamu ez az 50-en írnak nekik. Max. a népszerű könnyűvérűeknek.
Könnyebb lehet egy lánynak, ha akar ismerkedni, amúgy ránk se írnak csak úgy a semmiből legtöbb esetben.
Ha akarsz kapcsolatot, akkor ismerkedj. Biztos lesz. Ha nem egyből, akkor később. Nem vagy elkésve semmivel. Ez nem az a kor hogy család és gyerek 20 éves korodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!