Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 20 évesen még nem volt barátnőm? még csók se volt meg semmi
Kérdező! Már meg ne sértődj (de úgy is fogsz). Szerintem veled van a baj, mert:
Ír neked valaki valamit, konkrétan ezt:
"Ahol lányok is vannak..."
Amire te ezt reagálod:
"xD te annyira idióta idióta vagy hogy rajtad már az elmegyógyintézet sem segítene"
Egy normális válaszra, ilyen jellegű erőteljes reakció nagyon is azt sejteti, hogy nem stimmel veled valami és
1) te is tudsz róla, ezért kerül felszínre az "elmegyógyintézet"
2) nem tudsz róla, de tudattalanul ott motoszkál benned, hogy valami nincs rendben és ezért kerül felszínre az "elmegyógyintézet" kifejezés, mint egy erőteljes figyelemfelkeltő szó.
Ezt tovább erősíti a későbbi hozzászólásidban használt kifejezések:
"köszi a tippet de szórakozóhelyre a sok részeg állat közé akkor se járnék ha fegyverrel fenyegetnének....inkább mondanám hogy lőjenek agyon"
"nekem a szórakozás nem azt jelenti hogy elmegyek csomó agyhalott közé félholtra inni magam a tüctüc zenére.....de biztos velem van a baj"
részeg állat; fegyverrel fenyegetnének; lőjenek agyon; agyhalott; félholt; biztos velem van a baj
Nos, igen. Valószínűleg van veled baj. És valamilyen szinten te is tudod.
21
nagyon jó hogy így elemezgeted a kommentjeim, gondolom pszichológus vagy, csak az a baj hogy nem válaszoltál a kérdésemre.
Pardon!
Esetedben normális, sőt, kiváltképp jó dolog (egyfelől; másfelől viszont jelezhet mentális betegséget az előbb felvázoltakra alapozva, viszont ha még nincs kialakulva attól még előszele lehet annak, ugyanis az magányos izoláció kulcstényezője sok mentális betegségnek)
Ezen érdemes lenne elgondolkodnod. Meg azon is, hogy vagy változtatsz a viselkedéseden, vagy szakember segítségét kéred, hogy értékelje a személyiségedet és tegyen javaslatokat, hogyan tudnál kitörni a jelenlegi helyzetedből, hiszen a kérdésedet is azért tetted fel, mert valószínűleg (még) zavar, hogy nincs senkid. Csak azért azt is érdemes tudnod, hogy ezért Te vagy a felelős, nem mások.
Tekintsünk el a kérdező stílusától, mert frusztrált lehet a barátnő hiánya miatt, én megértem.
Javasoljunk neki olyan helyeket, ahol lehet lányokkal ismerkedni és nem szórakozóhelyek.
Én javasoltam a kérdező belelátja saját agymenését a szórakozóhely fogalmába. Nekem a szórakozás nem az, hogy félholtra iszom magam tüctüczenére és sok-sok lánynak ugyancsak nem. Vannak konszolidáltabb szórakozási formák nem kezdem el sorolni.
Mi lesz ha valahogy összejön egy nővel? Mivel ő a férfi neki kell programokat kitalálnia hogy a párja jól érezze magát. Nehogymár nekem kelljen megmondanom neki hova vigye a nőjét. Ha ilyen lenéző azokkal szemben akik bulizni szoktak hétvégén akkor nyilván olyan magas erkölcsi intellektuális szinten áll, hogy sokkal jobb programokat tud szervezni mint mi.
"értem hogy nem verseny, de kinek kéne egy olyan szerencsétlen mint én? "
Figyelj, én 18 éves lány vagyok, jelenleg is tetszik egy 19 éves fiú, tudomásom szerint nem volt még párja, és a szememben ezzel csak még értékesebb. Nagyon kedvelem, nagyszerű személy. Nincs besavanyodva, hogy ezekben a dolgokban nem volt része, mint amit te írtál. (Magában lehet hogy sajnálja, de ki nem?)
Szoval, nekem csak előny,ha előtte nem volt még senkivel, annál komolyabb szándékai vannak azzal, akivel elsőnek lesz.
"kár.... a lányoknak bezzeg könnyű, naponta 50-en írnak nekik és már csak válogatniuk kell"
Bár ne lennél ennyire megkeseredve, a későbbi megnyilvánulásaidból is látom. A lányoknak se könnyű. 50 fickó ír egy lánynak, ki tudja, milyen üzenetek? Nem minden férfi jószándékú meg bármi. Én nem igényelném ezt a szintű zaklatást.
Ja, amúgy, nagyon sok lány 1 üzenetet se kap naponta fiúktól. Én se. És más se.
Az az igazság,hogy nekem nem is kellenne, csak Ő Tőle. De pont Tőle nem kapok.
Marhára könnyű volt a szemébe nézni ma is, és elengedni. Tényleg. A lányoknak olyan könnyű :)
Na figyu így születnek a hímsoviniszták és ilyen hozzá állással tényleg a büdös életbe nem lesz barátnőd. Először is egy párkapcsolat vagy barátnő nem hullik csak úgy az öledbe tenni kell érte és nem csak férfiként!!!A lányoknak is ugyanugy tennie kell érte. Nem tudom pontosan miert nem volt eddig egy kapcsolatod se de ha ossze szeded magad egy kicsit es valtoztatsz a hozza allasodon siman ossze tudnal szedni egyet. Amik alap dolgok par kereseshez:
—Legyel ápolt:
-jó illat
-rendbe tett fogak (ne legyen lepedekes...stb) nem kell hogy a fehersegtol megvakuljon a masik de egy belul oszlo szajat senki nem akar megcsokolni
-csupasz/borosta/szakáll találd meg melyik all jobban,ha pl nem egyenletesen no a szorod akkor inkabb csupasz
-szemoldokod ne legyen eltorzulva,ha nagyon dus legalabb kozeppen szed ki
-Hajad ne legyen zsiros,az nagyon taszito
—Jó stílus:
-igazabol ehhez nem tudok sok mindent fuzni,tukrozze a szemelyiseged es nehord lyukas/lekoszlott ruhakat
—Belső/Viselkedés:Legyen onbizalmad,legyel elhatarozott es donteskepes ez a legfontosabb + tisztelet a masik felé. Emellett odafigyeles,megertoseg...stb. de ne legyen tul csöpögős. Ezek altalaban imponálo dolgok sztem.
Ne add fel ha az elso par alkalom nem jon ossze. Csalodasok fognak erni de fogd fel inkabb tapasztalat szerzesnek:).
Végere:Hogyan ismerkedj?
-Online tarskeresok pl. tinder,anotalk,badoo...rengeteg van
-Utcan/tomegkozlekedesen...ha valaki megtetszik es szinglinek tunik oda mesz hozza es finoman megmondod hogy nagyon szep az illeto es hogy elkerhetned e a szamat vagy barmilyen mas elerhetoseget. Legrosszabb esetbe vissza utasit, de utanna valoszinuleg ugyse futtok ossze tobbszor.
-Bulikba,szorakozohelyeken,barati ossze jovetelek
Remelem ez segit valamit,es sok sikert;)
Egyáltalán nem igaz hogy a lányoknak naponta 50 pali ír és sokkal könnyebb. Nekem például fél évente egyszer ha ír valaki. Instán facebookon meg például olyanok jelölnek be, akikről látszik hogy csak azért ismerkednek ott mert nem jön össze nekik egy normális párkapcsolat.
Ha pedig nem vagy egy mindig mosolygós, nyitott, cserfes lány sokkal nehezebb az ismerkedés. A visszahúzódobb, introvertáltabb lányokat például sokkal nehezebben veszik észre. És nem csak a szórakozó helyeken, hanem házibulikban, baráti társaságban, iskolában vagy bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!