Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a mai világban hogy 20 évesen még szűz
vagyok? F
#sdfgasdfgasdfg
Egyáltalán nem gáz, hogy 15 évesen nem mentél már át a fél falun, ahogy az sem, ha egy lány nem tette szét már 13 évesen, mert viszketett neki. Felesleges elsietni.
2022. aug. 17. 01:56
Én is 20 évesen vagyok szűz. Egy barátnőm volt eddig. De én örülök annak, hogy nem én voltam az, aki belemanipulált valakit abba, hogy lefeküdjön velem.
2022. aug. 17. 02:00
Hát. Mai sok fiatalt elnézve soknak a pöcse csak egy csőként funkcionál, amin le lehet engedni a fáradt olajat. Szerintem ma ez már nem extrém, ciki meg pláne nem, nem kell nagydobra verni (nem, nem úgy).
2022. aug. 17. 07:04
Annyiban sz*r csak, hogy tapasztalatlan leszel szex téren, ami sokat ronthat a helyzeteden. Ha csak nem tudsz hihetetlen tempóban tanulni, akkor sok akadályba fogsz ütközni, mert a jó szex elengedhetetlen egy jó kapcsolathoz. Sok alkalmi, tanulj meg nyomulni, gyakorolni gyakorolni, ezt tudom csak mondani.
DE! NE erőltesd sose. Az nem vezet jóra.
Amúgy valóban, nem gáz, csak apró kellemetlenséget és egy kis hátrányt jelent.
2022. aug. 17. 07:16
Ez a tapasztalat dolog hülyeség. Majd megtapasztalja azzal, akivel akarja is.
2022. aug. 17. 07:41
6/26 anonim válasza:
Nem gáz. És hátrányt sem jelent, ha tudsz őszintén kommunikálni és figyelsz a partneredre. Nekem is volt olyan partnerem, aki elvileg tapasztalt volt, de olyan szokásai voltak, amik nekem nem tetszettek és kellett idő, mire összecsiszolódtunk. Ki is kellett fejezni, mit hogy vagy hogy ne :)
2022. aug. 17. 09:21
Miért lenne a tapasztalat hülyeség? Egy tapasztaltabb lány (ésitt nyilván vannak kivételek, de a saját tapasztalatom alapján írok) nem fogja szeretni, hogy neki kell babusgatnia, meg tanítania téged. Ráadásul ott van az, hogy általánosságban ha valaki összejön egy szűz fiúval, és "megkapatja", akkor nagy a valószínűsége, hogy a srác utána kezdi el kiélni magát, otthagyja/megcsalja a párját. Nagyon sok ilyet ismerek.
2022. aug. 17. 09:49
Az én barátom is szűz 23 évesen, én kifejezetten örülök neki :)
Szóval nem, nem gáz kicsit se.
2022. aug. 17. 10:23
Legfeljebb akkor gáz, ha te annak érzed. Ilyen esetben meg egyedül te tudsz tenni ellene. Ezt a mai világban dolgot nyugodtan elfelejtheted, mert régen se mindenki csak házasság után dugott, csak annyi volt a különbség, hogy nem feltétlen derült ki, ha valaki 15 évesen már több faszt fogott, mint kilincset.
Nem mondom, hogy el vagy késve, és most azonnal dugj meg valakit, de azt se mondom, hogy várjál, mert előbb-utóbb eljön az a személy, akivel el akarod veszteni. Nyugodtan ismerkedj, és akkor sikered is lesz. A tapasztalat szerzés nem teljesen hülyeség, hiszen a későbbi, új kapcsolataidban sokkal gördülékenyebb lehet a dolog.
2022. aug. 17. 12:01
10/26 A kérdező kommentje:
nincs önbizalmam ismerkedni, ha meglátok egy csajt aki tetszik akkor teljesen leblokkolok
Kapcsolódó kérdések: