Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok olyan lánnyal akinek klinikai depressziója van?
Igazából csak annyi, hogy antidepresszánst kell szednem, meg sokszor rossz kedvem van, ami sajnos látszik is. Úgy gondolom hogy emiatt sosem lesz senkim, mert hallottam olyat hogy nem lehet kigyógyulni a depresszióból.
19 éves vagyok, még sosem volt párkapcsolatom, már négy éve diagnosztizálva vagyok. :(
Igen és szivesen is ismerkednék veled! 😊
25/F
23-as is írja, látod?!
Csak jól kell kinézned, a többi kit érdekel:)))))
Nem.
Elég lelkibeteggel találkoztam már, nincs kedvem cipelni más terhét.
Attól függ számomra. Tartottam a 'kapcsolatot' egy depressziós csajjal korábban, illetve ott volt a nővérem is, aki szintén az volt, szóval csak annyi, hogy legalább ne legyen toxikus az ember, mindegy milyen nemű vagy hány éves.
Szóval igen.
20/F
29-es vagyok
Hozzáteszem, most már szinte egyedül vagyok, mert a maradék netes 'barátokkal' is megszakítottam a kapcsolatot, párkapcsolatom sosem volt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!