Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem, miért ilyen nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért ilyen nehéz normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Volt már párkapcsolatom, hozzáteszem csak 1, illetve az is egy olyan távkapcsolat volt, ahol a találkozást is nagyon nehéz volt megoldani. Mindenesetre nagyon szerettük egymást, de sajnos félresikerültek a dolgok, 1 év után szakítottunk. Ennek több mint 1 éve és azóta randin kívül semeddig nem jutottam.

Introvertáltabb típus vagyok, tehát szívesebben ismerkedem neten, de tényleg nem értem miért ennyire nehéz egy normális lányt találni. Eddig konkrétan mindegyik átbszott, hitegetett. Volt aki úgy akart velem találkozni hogy közbe barátja volt meg egy másik sráccal is kavart, de természetesen játszotta nekem a jó kislányt én meg egy ideig hittem is neki. Rengeteg olyan is van, akik már a randit emlegetik, meg folyamat áradoznak aztán egyszercsak eltűnnek a francba. Persze ilyenkor ki szokott derülni, hogy rajtam kívül beszéltek csomó más sráccal is és csak 1 alternatíva voltam a sok közül, de számomra ez nagyon elkeserítő, hogy tényleg se külsőre se belsőre nincsenek nagy igényeim és mégis mindig koppanás a vége. Nemigazán volt még olyan, hogy a külsőm miatt utasítottak el, exem is gyönyörű lány és én is átlagosnak tartom magam. Tök szívesen elbeszélgetek akárkivel bármiről, egyáltalán nem vagyok begyepesedett, unalmas, vannak barátaim is, teljesen átlagos srác vagyok, de rohadtul nem értem, hogy miért ennyire nehéz párt találni. Annyi rossz tapasztalatom lett, hogy már félek is az ismerkedéstől, teljesen mindegy hogy élőben vagy neten, eddig mindig mindenkiről kiderült(1-2 lány kivételével) hogy kétszínű volt, hazudozott, hülyének akart nézni. Számomra alapból szomorú, hogy ennyi fiatal van manapság akik gátlástalanul hazudoznak meg átverik a másikat, de azt sem tudom hogy már hol kéne ismerkednem.

Komolyan, miért ennyire bonyolult párt találni? Vagy csak én vagyok balf@sz?

19/F

2022. júl. 14. 14:44
1 2
 11/11 BPI634 válasza:
9-es, ha van kedved hozzá, akkor én szívesen beszélgetnék veled, szimpinek tűnsz.
2024. ápr. 13. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!