Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem, miért ilyen nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért ilyen nehéz normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Volt már párkapcsolatom, hozzáteszem csak 1, illetve az is egy olyan távkapcsolat volt, ahol a találkozást is nagyon nehéz volt megoldani. Mindenesetre nagyon szerettük egymást, de sajnos félresikerültek a dolgok, 1 év után szakítottunk. Ennek több mint 1 éve és azóta randin kívül semeddig nem jutottam.

Introvertáltabb típus vagyok, tehát szívesebben ismerkedem neten, de tényleg nem értem miért ennyire nehéz egy normális lányt találni. Eddig konkrétan mindegyik átbszott, hitegetett. Volt aki úgy akart velem találkozni hogy közbe barátja volt meg egy másik sráccal is kavart, de természetesen játszotta nekem a jó kislányt én meg egy ideig hittem is neki. Rengeteg olyan is van, akik már a randit emlegetik, meg folyamat áradoznak aztán egyszercsak eltűnnek a francba. Persze ilyenkor ki szokott derülni, hogy rajtam kívül beszéltek csomó más sráccal is és csak 1 alternatíva voltam a sok közül, de számomra ez nagyon elkeserítő, hogy tényleg se külsőre se belsőre nincsenek nagy igényeim és mégis mindig koppanás a vége. Nemigazán volt még olyan, hogy a külsőm miatt utasítottak el, exem is gyönyörű lány és én is átlagosnak tartom magam. Tök szívesen elbeszélgetek akárkivel bármiről, egyáltalán nem vagyok begyepesedett, unalmas, vannak barátaim is, teljesen átlagos srác vagyok, de rohadtul nem értem, hogy miért ennyire nehéz párt találni. Annyi rossz tapasztalatom lett, hogy már félek is az ismerkedéstől, teljesen mindegy hogy élőben vagy neten, eddig mindig mindenkiről kiderült(1-2 lány kivételével) hogy kétszínű volt, hazudozott, hülyének akart nézni. Számomra alapból szomorú, hogy ennyi fiatal van manapság akik gátlástalanul hazudoznak meg átverik a másikat, de azt sem tudom hogy már hol kéne ismerkednem.

Komolyan, miért ennyire bonyolult párt találni? Vagy csak én vagyok balf@sz?

19/F

2022. júl. 14. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Próbálj más környezetben keresni.
2022. júl. 14. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

A pártalálás az életben az egyik legnehezebb folyamat. Nagyon sok türelem, idő, keresés, try-error kell hozzá.

"Normális" emberek nem a tinderen meg hasonlókon lógnak. Hanem fiatal felnőttként, mint amilyen te is vagy, a jövőjüket építgetik. Éppen ezért lehet őket inkább megtalálni sportolás közben (társas sport, pl tollaslabda) vagy valamilyen továbbképzésen, csoportos foglalkozáson, önkéntességnél. Ilyen helyekre próbálj elmenni és beiratkozni, olyanra ami téged érdekel. És próbálj ott beszélgetést kezdeményezni mert akkor már van egy közös alap érdeklődési pont.

Nem azt mondom hogy tinder és társai rosszak, de az amelyik "értelmesebbik" fajta azokat nem ott találod.

Amúgy meg még ne add fel, próbálkozz tovább. Én 23 éves koromig vártam míg találtam egy normális csávót. De sikerült és megérte.

2022. júl. 14. 16:52
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

ez a netes ismerkedés velejárója

próbalkozz inkább személyesen, ha zavar a ghosting meg a többi szarság

2022. júl. 14. 17:09
 4/11 anonim válasza:
28%
19 évesen mit sírsz? Nekem 31 évesen sikerült normális pasit találnom, pedig előtte is voltak kapcsolataim dögivel.
2022. júl. 14. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem írhatsz, ha szeretnél ismerkedni/barátkozni kérdező!
2022. júl. 14. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

az élet olyan mint domino.

Ha nem egymásra valók, lépni kell tovább

2022. júl. 14. 21:01
 7/11 anonim válasza:
80%
Nekem is írhatsz ha gondolod:)
2022. júl. 15. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Na majd a 2 válaszoló közül egyik csak jó lesz neked, kérdező ;)
2022. júl. 16. 00:48
 9/11 anonim válasza:
84%
Úgy érzem, hogy a szívemből szóltál, tökéletesen megfogalmaztad amit én is gondolok/érzek. Én a lányok táborát erősítem, de basszus eddig csak csalódtam mindenkiben. Az összes srác vagy hazudott vagy átvert. Aki meg kicsit is normálisabbnak tűnt kiderült, hogy csak ki akar használni, mint eddig az összes lányt akit az útjába sodort az élet. Feltenném akkor én is a kérdést, hogy mi lesz a társadalmunkkal, ha ennyire nem tiszteljük egymást? Mi lesz velünk, ha csak boldogságra vágyunk, de senkitől sem kapjuk meg? Hogy lehetne egészséges testtel és lélekkel leélni ezt az egy életünket ami megadatott nekünk, ha nem találjuk az őszinte szerelmet és ezzel együtt a boldogságot? Én is csak arra vágyok, hogy végre egy rendes embert sodorjon az utamba az élet, aki nem hazudik, nem ver át és nem irigy a legkisebb jóra is. Nem számít már nekem, hogy ez az ember egy barát vagy egy szerelem. Miért nem hozza már a sors az életembe a lelkitársamat az élet, ha alapjáraton az ember társas lény? Egy szó, mint száz kedves kérdező én tökéletesen megértelek téged... 18L
2022. júl. 24. 22:47
 10/11 BPI634 válasza:

Majnem leírtad teljesen ugyanazt, amilyen helyzetben vagyok én is az elmúlt néhány években. Én is inkább az introvertált személység felé hajlok, ezért nem is nagyon szeretek közösségekbe járni, különösen a szórakozóhelyeket, mert azokat rühellem. Másrészt pedig én is egyre jobban azt veszem észre, hogy nagyon-nagyon ritkán lehet normális lányokkal találkozni, mert szinte már csak prolik vannak. Csak nem értem, hogy miért?... Akikkel eddig ismerkedtem, azok csak hitegettek, játszottak velem és ki akartak használni. Tényleg nem tudom, hogy van-e ebből kiút, mert én már nagyon nem látom és nem is tudom, hogy hol kéne őket keresni, hogy merre lehet velük találkozni.

Csak jönne már el... 20F

2024. ápr. 13. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!