Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagy hogyan lehet olyat találni, akit nem izgatnak más emberek véleménye?
Annyira elegem van már abból, hogy a pasik többségét, mindig az érdekli ki mit gondol róla, és mások véleménye így úgy. Meg hogy kivülről ő hogyan nézz ki, ki mit gondol róla.
Hol lehetne olyat találni, aki tesz rá, hogy ki mit gondol róla, és nem akar az egész világnak meg felelni, csak saját magának vagy a párjának, és nem az izgatja hogy akár a strandra ha el megy a barátnőjével, ne üljön bele a csaj az ölébe vagy a combjára se üljön mert jaj mások mit fognak gondolni, vagy legyetek bárhol akkor is ki mit gondol, vagy nem fotozlak le a kép kiállításnál mert mások mit gondolnak meg ezt nem azt nem mert mások mit gondolnak. És ezek miatt nem lehet az ember felhőtlen laza, vagy vidám vagy bármi mert folyton örökösen mások így meg mások úgy. És így az ember el se tudja magát engedni sehogy.
Hol lehet vagy hogyan lehet olyat találni aki nem ilyen?
( Persze nem arra kell gondolni hogy gátlástalannak kell lenni, vagy über gáznak, csak arany közép útnak, hogy az ember jól is érezze magát, de ne legyen már feszt mások így úgy)
10-es
Nyilván ezekkel nincs is gond amiket írsz.
De ha az ember akárhol van, tudja már elengedni magát és ne azon görcsöljön feszt ki mit gondol róla és nézik-e vagy sem őt.
Ez az ami zavar de nagyon!
Szerintem nem jó az, hogy fúggetlenedsz teljesen mások véleményétől, ahogy nyilván az sem, ha csak ettől függesz.
Meg kell hallgatni minden véleményt es mérlegelni, hogy szerinted ha így csinálnád akkor az többé tenne-e?
Én legalábbis így gondolkodok.
"Nem egy ilyen pasival találkoztam már aki 40év körül volt(...)"
Nem tudom, én most vagyok 45F, és általában elég lazának gondolom magam.
DE!
Ha én egy tini csajjal (--> tini párkapcs kategória) mászkálnék ide-oda, akiről valahogy (valahogy?) az emberek leveszik, hogy nem a lányom, az engem is komolyan nyugtalanítana, hogy pl. valaki kihívja rám a zsernyákokat vagy megvernek...
Engem nagyon nem érdekel ki mit gondol és szerintem menő a zokniszandál (bár már évek óta nincs szandálom) de ezt leszámítva vannak dolgok amiket nem szívesen csinálok publikusan, nem azért mert jajj mit gondolnak mások hanem csak egy kis figyelem nem árt (most példának nem ordibálnék egy buszon mert engem is idegesítene ha más teszi szóval nem teszem)
Egyedüli alkalom mikor igenis érdekel mit gondol a másik ha tetszik de akkor is csak értelmetlenül mert hát vagy tetszem neki úgy ahogy vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!