Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Véleményre lennék kiváncsi, kioktatást nem kérek, köszönöm!
Arról lenne szó, hogy van egy lány akit megismertem (több, mint egy éve). Beszélgettünk, kikísértem a vonathoz, tök jól el voltunk. Aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt, nem válaszolt, majd sajnos megláttam mással.
Azóta eltelt mar több, mint egy év.
Arra gondoltam, írok neki egy levelet kézzel, amit elküldenék neki.
Ebben kérném ki a véleményt, ki mit gondol, megéri, vagy hagyni kellene?
Köszönöm!
F
2021. aug. 1. 19:33
1/2 anonim válasza:
Azt csináld amit te akarsz. Te tudod mit értékelsz, mire vágysz. Ha neked ez fontos, úgy érzed meg akarod ragadni az esélyt, tedd meg. Magadnak élj. Nekünk fingunk sincs az életedről és arról, mit értékelsz. Én pl. exemnek írtam többször, felkerestem, mert úgy éreztem szeretem őt és tudnia kell. Más azt mondta volna, exet soha. Én ezt éreztem, és úgy cselekedtem, és nem volt lett belőle semmi, durván beszélt velem. Ettől még baj, hogy megtettem? Nem, mert ezt éreztem, és őszintén cselekedtem. Tanultam belőle amit kellett, beláttam, hogy ő vele ez nem megy, de ha a következő exemnél is éreznék ilyet, akkor is megtenném, mert a saját értékrendem részesítem előnyben.
2/2 anonim válasza:
Én nem tenném, mert szerintem már teljesen felesleges. Maximum magamnak írnék levelet, csak úgy, hogy kiadjam magamból a dolgokat. De annak, hogy elküldöd neki, aztán egy ideig azon fog röhigcsélni a barátnőivel, semmi értelme nincs szerintem.
De hát azt tedd, amit a szíved diktál O:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!