Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent, ha egy velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy velem azonos korú, 16 éves lány azt mondja, hogy kisfiú vagyok?

Figyelt kérdés
Akkor saját magára miért nem kislányként hivatkozik? Vagy más 16 éves fiúkra, miért nem kisfiúként?

2022. júl. 9. 14:26
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

#32.

Biztos az vagy, ha ennyire engem hibáztatsz...

2022. júl. 9. 18:20
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak a lányok hibáztatnak, hanem a fiúk is, mert egyértelműen te vagy a hibás. Ha szerinted mind lány ribizli, akkor legyél meleg.
2022. júl. 9. 18:25
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Minden*
2022. júl. 9. 18:25
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

"– Milyen programot szerveztél mára, kisfiú? – faggatott.

– Te nem tudod a nevemet? – idegesített ez a jelző, vagy nem tudom mi. Mindenesetre lealacsonyítón hangzott.

Pont belekortyolt a sörébe, amit már nem tudott lenyelni, mert a nevetés előbb kitört belőle, ennek következtében félig-meddig majdnem rám köpte.

– Ó, b*szd meg! – Az első csúnya szó, amit közvetlen neki címeztem.

De ez a lány megőrült! Háttal kifeküdt a padon, a toppja felhúzódott, kilátszott a köldökpiercingje, és a tetoválásai a csípőjén. Röhögőgörcsöt kapott, vöröslő arcát a tenyerével próbálta meg eltakarni.

– Most min nevetsz?! – kérdeztem újfent felháborodva, próbálva erőltetett mosolyt kreálni az arcomra. Volt okom dühösnek lenni, hiszen kellemetlen helyzetbe hozott. Végül paprikapiros arccal felült.

– Ku**ára igazad van. Nem emlékszem a nevedre! – kiáltott fel, és röhögött tovább.

Valószínűnek tartottam, hogy nem józan. Ki tudja, hány sört ihatott meg rám várva. Normális pasas bizonyára régen otthagyta volna, de nekem nem ment, mert első látásra beleestem..."

2022. júl. 9. 18:34
 35/43 anonim ***** válasza:
76%
Ez milyen álomgyár kiadós rettenet?
2022. júl. 9. 18:41
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez az SHK! De mindegy... Csak idevágott. 😃
2022. júl. 9. 18:52
 37/43 anonim ***** válasza:
48%
Mi az az shk?
2022. júl. 9. 18:59
 38/43 anonim ***** válasza:
95%

A 35-ös válaszolóról eszembe jutott mikor hónapokig rosszul tudtuk barátnőmmel egy srác nevét XD

A kérdéshez már nincs hozzáfűzni valóm. A többieknek van igaza, ha troll, ha nem. Ilyen hozzáállással sose lesz barátnőd, bár minek is akarnál ha minden lányt ribizlinek tartasz? Sose késő átpártolni.

2022. júl. 9. 19:41
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot jelenthet:

- Csak be akart szólni valamivel és ez volt a legegyszerűbb.

- Tényleg gyerekes vagy.

Az itteni megnyilvánulásaid a második állítást erősítik...

2022. júl. 9. 20:25
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy kisfiú, mert ahelyett, hogy fogadnád a kritikát és megpróbálnál változni, csak duzzogsz és r bancozol. Ilyen viselkedéssel tényleg gyerekes vagy
2022. júl. 9. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!