Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy velem azonos korú, 16 éves lány azt mondja, hogy kisfiú vagyok?
16 évesen szinte mindenki gyerek, hiába érzik úgy, hogy már nagyon felnőttek.
Ennyi idősen ismertem fel, hogy mennyire éretlen voltam 14 évesen, és azt hittem már felnőttem. Aztán 18 évesen rájöttem, mennyire gyerek voltam 16 évesen. Utána 20 évesen hasonlóan, és így tovább. Kíváncsi vagyok még harminc felett is ez lesz-e.
Kérdező, a hiszti semmivel nem visz előre. Ismerd meg magad, ahogy a környezeted is. Legyél kedves másokkal, és próbálj meg mindenből tanulni. Nem kell ennyi idősen erőltetned, hogy felnőj. Te is meg a lány is félig gyerekek vagytok még. Majd felnőttök, mikor eljön az ideje.
Eléggé hülyegyereknek tűnsz. Mentálisan abszolút kisfiú vagy, az itteni produkciód alapján, szóval igaza van a lánynak.
Egyébként a kortársaik a legtöbb srácot kisfiúnak látják. Én több tini csajt dugtam meg egy átlagos évben huszon- és harminc-pár évesen, mint tiniként összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!