Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy meleg srácnak találnia egy barátot hosszútávra?
Konkrétan nem tudom hogy hogyan fogjak neki, mivel soha nem voltam az a boldog és nyílt ember, csendes félénk gyerek (17éves) vagyok, amikor ismerkedni akarok valakivel. De ha osztálytársakkal vagyok vagy 30év felettiekkel vagyok akkor teljesen nyugodt bátor jó fej vagyok.
Próbáltam AnoTalk-on ismerkedni de nem igazán jött össze, valóéletben pedig nem mostanában fogom tudni felvállalni hogy meleg vagyok mivel az osztálytársaim tuti kitagadnának plusz még a szüleimmel is ugyan ez a helyzet, tehát mindig nekem kéne menni (bár ez nem gond). Ezek miatt ötletem sincs hogy mit csináljak, mert már akarok valakivel lenni.
Szóval mit javasoltok?

Korombeliekkel akarok lenni😅
Csak nincs bátorságom korombeliekkel beszélni, csak 30felettiekkel tudok beszélgetni de ők meg nem jönnek be...
Vannak instán ilyen ismerkedös oldalak én ott probálkozom kisebb nagyobb sikerrel,de ha gondolod rám írhatsz:)
(17/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!