Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell egy meleg srácnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy meleg srácnak találnia egy barátot hosszútávra?

Figyelt kérdés

Konkrétan nem tudom hogy hogyan fogjak neki, mivel soha nem voltam az a boldog és nyílt ember, csendes félénk gyerek (17éves) vagyok, amikor ismerkedni akarok valakivel. De ha osztálytársakkal vagyok vagy 30év felettiekkel vagyok akkor teljesen nyugodt bátor jó fej vagyok.

Próbáltam AnoTalk-on ismerkedni de nem igazán jött össze, valóéletben pedig nem mostanában fogom tudni felvállalni hogy meleg vagyok mivel az osztálytársaim tuti kitagadnának plusz még a szüleimmel is ugyan ez a helyzet, tehát mindig nekem kéne menni (bár ez nem gond). Ezek miatt ötletem sincs hogy mit csináljak, mert már akarok valakivel lenni.

Szóval mit javasoltok?

2022. júl. 7. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
30 feletti életkor akadály lenne?
2022. júl. 8. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy 28 éves srácot tudok aki jófej és bejön neki a korosztályod..
2022. júl. 8. 14:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Korombeliekkel akarok lenni😅

Csak nincs bátorságom korombeliekkel beszélni, csak 30felettiekkel tudok beszélgetni de ők meg nem jönnek be...

2022. júl. 8. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2022. júl. 9. 07:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Somogymegye közepén lakok
2022. júl. 9. 14:05
 6/6 anonim válasza:
100%

Vannak instán ilyen ismerkedös oldalak én ott probálkozom kisebb nagyobb sikerrel,de ha gondolod rám írhatsz:)

(17/f)

2022. júl. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!