Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bi fiúk ti elmondanátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk ti elmondanátok a barátnőtöknek, hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
Vagy nem célszerű? Titokban kerestek fiút vagy a barátnőd tudja? Esetleg felvállalod? Mert nálunk pl a suliban akiről tudták azt mindig piszkálták a srácok.
2022. júl. 1. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem fiú vagyok, így ezt csak megjegyzem hogy ha kapcsolat akkor jobb ha tudja a lány hogy biszex vagy. Meg ez az életed része.
2022. júl. 1. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ne mond el. Nem mindenki tudja elfogadni. És ha szereted de nem tudja elfogadni elveszted. Ha szereted ne csald meg vagy ha mégis akkor fix partnerrel. Nekem most nincs párom így most kiélem a fiús vágyaim, de nehéz mert fix partnert akarnék.
2022. júl. 1. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Elmondtam, de mi nyitott kapcsolatban élünk és nincs tabutéma a szexben. Monogám kapcsolatban nincs keresgélés, ott az ember lemond az ilyetén vágyairól.
2022. júl. 1. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Természetesen.

Komolyan egy kapcsolatot titkolózásra akarnánk építeni? Azzal a személlyel, aki hozzánk a legközelebb áll?

2022. júl. 1. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne emiatt fiút keresni? Ugyanúgy megcsalás. Akkor heteróként mondhatnám, hogy heteró vagyok, ezért keresek még egy lányt?
2022. júl. 1. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Bi srácok esetleg aki dumálna rámírna? Csak mert lenne még pár kérdésem.
2022. júl. 1. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is írhat.
2022. júl. 1. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!