Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme reménykedni, vagy már törődjek bele?

Figyelt kérdés

Egyszerűen teljesen elveszettem bármifére reményemet is azzal kapcsolatba, hogy egyszer legyen egy párkapcsolatom egy szép lánnyal. Konkrétan annyira reménytelennek érzem magam, hogy lassan beletörődök hogy egyedül fogok meghalni szüzen. Valamiért annyira önbizalomhiányos vagyok ezen a téren, hogy senkit nem sikerül összeszednem, pedig sokat járok el a barátaimmal(akik között van lány is) mindenfelé, senkihez se merek odamenni, beszélgetni stb; bár a baj hogy legtöbbször nem is találok semmilyen környezetbe olyat akivel jó lenne megismerkedni. Pedig tényleg van sok barátom, ebből kifolyólag nem lehetek olyan rossz arc, emellett legtöbben azt mondják hogy nem nézek ki rosszul, de valahogy sose sikerül semmi. Vajon ez tényleg így marad? nem lesz egy normális kapcsolatom se fiatal koromban?

17/f

2022. jún. 30. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Sok önbizalmat kell építened, ennyi a titka a dolognak.
2022. jún. 30. 22:22
 2/9 A kérdező kommentje:
edzek,ebből kifolyólag van amúgy önbizalmam, suliban is aktív vagyok, merek nagyot mondani stb, csak ezen a téren(értsd:barátnő szerzés) nincsen egyáltalán. Alapból amúgy szeretem az életem, csak ez az egy bibi van vele, hogy képtelen vagyok keríteni egy barátnőt:(. Egyébként hogyan kéne erra az adott dologra önbizalmat építenem?
2022. jún. 30. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
17 éves vagy, ne viccelj :D a barátomnak 19 évesen lett először barátnője, most pedig 22 évesen a második (én). A lassan 19 éves bátyámnak se volt még barátnője, és még tudnék sorolni pár ilyet. És ők kettem amúgy hasonlítanak az általad leírtakhoz. Szóval majd lesz, nyugi :)
2022. júl. 1. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
"edzek,ebből kifolyólag van amúgy önbizalmam" - Újabb példa arra, hogy edzésből származó önbizalom kb. semmire sem elég.
2022. júl. 1. 00:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolso, van igazsag abban amit irsz, de ez a furcsa, nagyjabol meg vagyok elegedve magam testileg, kinezetileg, meg belsoleg is, de valahogy ezt gyakorlatban nem tudom kamatoztatni
2022. júl. 1. 02:31
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Én is így voltam, 17 évesen ne bánkódj miatta.

Jófiú vagy itt a gond, semmi esélyed, én is ilyen voltam 15-20 évesen, most 25 vagyok, és nem volt semmi kapcsolatom ,se csók semmi.

Azt ajánlom változz meg, ha jó fiú, kedves, normális , tisztelettudó vagy, akkor bukfenc a mai lányoknál.

A rosszfiú-korszak addig tart, amíg el nem kezd zuhanni a szépségük és már túl öregek hozzá, a jófiú onnantól kell, amikor már eljött az anyagi biztonság és a családalapítás ideje, tehát egy biztos keresetű, nyugodt, átlagos férfi az ideális.

30 feletti kor ez.

Sokak szerint úgy harminc környékén nyugszik meg a nő és választ olyan társat, akivel a külső és az anyagi kényelem között is kompromisszumot köthet.

Na erre gyúrj 30 felett jó egzisztenciád legyen, kocsi ház, normális legyél apának, és akkor majd összejön veled egy nő. Lehet ,hogy megcsal egy rosszfiúval, de ilyenkor már a hozzánk hasonló jófiúkat is emberszámba veszik, addig meg kiélik az életet, menő pasikkal vannak.

Tinikorban meg pláne, levegőnek is fognak nézni.

Sajnos tinikor ez ilyen, itt noname embereket nem vesznek emberszámba.

2022. júl. 1. 08:06
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Kerdező! A világ legrosszabb tanácsát kaptad meg az előbb. Egy dolog nagyon fontos: magadat kell adnod. Gondold el, hogy téged mekkora csalódás érne, ha egy lányról kiderülne, hogy igazából csak megjátszotta magát. Ráadásul egy olyan embertől kaptad ezt a tippet, akinek semmi tapasztalata nincs a lányok terén.

"Azt ajánlom változz meg, ha jó fiú, kedves, normális , tisztelettudó vagy, akkor bukfenc a mai lányoknál." - Én is ilyen vagyok, aztán 20 évesen már a 3. barátnőmmel vagyok együtt...

Az edzés ad némi önbizalmat, rosszul írták előttem, hogy nem. Viszont neked nem az ömbizalmad hiányzik, hanem a rutinod, amit gyakorlással tudsz fejleszteni. Talán nem a legjobb tipp, de szerintem menj el egy buliba, igyál egy picit (de tényleg csak egy picit) és gyakorolj az ottani lányokon. Egy buliban sok a csaj, meg pia is van bennük, szóval sok lehetőséged van és másnapra senki sem fog rá emlékezni, ha esetleg elrontasz vmit.

2022. júl. 1. 08:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolso, koszi, csak az a baj, hogy volt hogy felmentem pestre bulizni, ahol aztan tenyleg a kutya nem ismer, ebbol kifolyolag tenyleg a jovoben semmilyen kellemetlen problemam nem lehet ha elrontok valamit, be is rugtam kicsit, nyilvan a sok lany is be volt, de ez a durva hogy meg igy se mertem odamenni, pedig tenyleg jok voltak a korulemenyek
2022. júl. 1. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer rászánod magad, aztán egyre simábban fog menni.:)
2022. júl. 1. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!