Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra ismerkedni szeretnék 19-20 év körüli lányokkal, de olyan nehezen megy, mindenki ignorál és nem tudom mi lehet a probléma?? 22/F

Aki csak így tudja kielni magát... Soha nem értem meg.
Na mindegy.
Ha csak kavarni akarsz, akkor járj bulikba. Vagy társkereső, ott jobban vannak ilyenek.

Így a leírtakból arra tippelnék hogy mivel megváltozott a gondolatmeneted hogy nem hosszú kapcsolatot akarsz hanem egyéjszakát úgy megváltozott a kisugárzásod/stílusod amit a lányok megéreznek
Vagy egész egyszerűen kapcsolatra jobb vagy mert nem nézel ki elég jól kalandokra
Magammal példálózva volt egy pár kapcsolatom és most is alakulóban van valami egy lánnyal, mellette 170 kiló vagyok, de személyiségre egész jó ami a nők egy részének fontosabb mint a külső. De ha kalandokra mennék az esélyem a nőknél kb 0 lenne mert hát ki akarna egy szárazföldi bálnát egy éjszakára
(Megelőzve az általános kérdést miután leírom a súlyom, ha lenézek látom a farkam mert elég hosszú hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!