Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kommunikálni lányokkal? 2-3 éve egy szót se váltottam az ellenkező nemmel
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 20:54
1/10 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint pasikkal, csak kevesebbet káromkodj és többet mosolyogj.
2/10 anonim válasza:
Hogyhogy sikerült nem beszélni velük?
3/10 A kérdező kommentje:
#1 Szóval ha a "figyeld milyen jó csaj megy ott, basznám rendesen" helyett mosolyogva azt mondom hogy "figyeld milyen jó csaj megy ott, szívesen szeretkeznék vele" az jó?
2022. jún. 23. 21:53
4/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele anno, csak én nő vagyok. Fogalmam sem volt, miről lehetne beszélgetni egy fiúval. Aztán rájöttem, hogy ugyanarról, mint egy lánnyal. Bármiről. A káromkodással ne törődj, manapság már a csajoknak is minden második szava az, hogy g*ci, meg more, hallom az úton mindennap.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az egyetlen dolog amiről beszélni tudsz az a mások kinézetéről alkotott vélemény. Ne úgy gondolj a lányokra, mint valami külön fajra. Egyszerűen csak beszélj velük arról, ami érdekel, nem kell ehhez személyiséget váltani.
6/10 A kérdező kommentje:
nem tudok "egyszerűen csak beszélni velük" mert 1 rossz szó vagy 1 rossz mozdulat és egyből dobnak a kukába mint egy használt zsepit.
2022. jún. 23. 22:41
8/10 anonim válasza:
Ha csak simán hozzászólsz valamelyik lányhoz, nem fog dobni, hiszen össze se jöttetek
9/10 anonim válasza:
Kedvesen és jókedvűen beszélj velük.:)
10/10 anonim válasza:
Lehet hogy neked meglepetés lesz, de a lányok ugyanabba a fajba tartoznak mint te, és ugyanugy lehet velük kommunikálni. Nincs semmi speciális nyelvük amit meg kéne tanulnod. Csak normálisan beszélj velük, mint ahogy egy fiúval beszélnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!