Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
0 önbizalommal hogy szerezhetnék barátnőt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 14:06
11/23 A kérdező kommentje:
hanem?
2022. jún. 23. 14:54
12/23 anonim válasza:
Azt kérdezted hogy akkor mi másra vannak a lányok. Én válaszoltam. Az más dolog hogy neked nem kell. Szóval nem azért vannak,hogy neked csak úgy ellegyenek. Sőt, pont egy lány szült téged is;)
Most akkor mondjam azt,hogy semmi értelme nem volt?:(
13/23 A kérdező kommentje:
hát több értelme volt mint neked, az biztos.
2022. jún. 23. 14:59
15/23 anonim válasza:
Hát ez hülye xddd
Nem az önbizalmaddal van a baj, hanem a fejeddel, azon meg ahogy látom nem fog változtatni semmi sem.
Majd lehet találsz egy hasonlóan 1 bites barátnőt magadnak és azzal ellehettek boldogan.
16/23 anonim válasza:
0 önbizalommal nem fog menni, fejleszd magad.
17/23 anonim válasza:
Nem az önbizalmaddal van baj, hanem a nagyképűségeddel és az intelligenciád hiányával. Barátnőt akarsz magadnak? Akkor viselkedjél úgy, hogy meg is érdemeld!
18/23 A kérdező kommentje:
Miért ne érdemelném meg? Mi vagy te, jogász? XD
2022. jún. 23. 17:37
19/23 anonim válasza:
#18 xddd miért lenne jogász? ez elég gyatra beszólás volt, nem a jogászok döntik el, hogy ki mit érdemel, butus. Te azért nem érdemled meg,mert buta vagy, bunkó, egoista a semmire és még a nőket is lenézed
20/23 A kérdező kommentje:
Nálam 1000x bunkóbbaknak is van barátnője, miért pont én ne érdemlném meg?
2022. jún. 23. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!