Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradtam valamiből ha még soha nem volt barátnőm? 19/f
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 22:12
1/9 anonim 

válasza:

Nem hinnem. Nekem sem volt meg baratom,es nem erzem ugy h kimaradtam volna valamibol. Pedig korulottem mindenkinek van baratja/baratnoje, csak en vagyok szingli😂
2/9 anonim 

válasza:

Lehet hogy kimaradtál, de nem lemaradtál. Ha te még nem érzed úgy, hogy szeretnél kapcsolatot teljesen rendben van. Majd eljön a te időd is. :)
3/9 anonim 

válasza:

A férjem 21 éves volt, mikor megismerkedtünk. Előtte nem volt senkije. (Nekem sem, de én csak 17 voltam)
Számomra jobb később megtalálni a tartósat, mint korán elkezdeni és rengeteg kapcsolatból egy sem tart egy évnél tovább.
5/9 anonim 

válasza:

Nem, én 26 leszek és még nekem sem volt még.
6/9 anonim 

válasza:

Itt vagyok 20F és nem volt barátnőm még.
7/9 anonim 

válasza:

Nemtudom, 19 vagyok én is és nem volt még barátnőm, pedig lekopogom, simán lehetett volna már. Volt olyan, hogy lány írt rám ismerkedési szándékkal, vagy egyik lány volt osztálytársam mondta el nekem 2 évvel ballagás után, hogy 8.-ban szerelmes volt belém, de ezeket a lehetőségeket valahogy sikerült elszúrnom, azóta pedig kicsit kiégtem az egész ismerkedésből. Alapból nehezen tudok azonosulni ezzel a mai tipikus hím felfogással, hogy elég ha jó a lány segge meg melle aztán már vinné is őt ágyba. Nekem valahogy mindig fontos volt az összhang. Persze kell, hogy külsőre is megfogjon, de sokkal többet jelentene számomra egy olyan lány aki tényleg megbecsülni, akinek tényleg mindennap őszintén elmondhatnám, hogy mennyire szeretem, csak sajnos "őt" még nem találtam meg. Túlidealizálni sem szabad, csak szimplán látom, hogy haverjaimnak is egytől egyig kudarc az összes kapcsolat, alog foglalkoznak egymással, nekem pedig valahogy az ilyen kapcsolat nem kell, de bízom benne, hogy neked is és nekem is össze jön hamarosan.
8/9 anonim 

válasza:

Egy kapcsolat és az ezzel járó kimaradtak, de ezzel semmit sem veszítettél. Ráadásul nekem is 19 évesen jött össze az első barátnőm.:)
9/9 anonim 

válasza:

Úgy gondolom minél idősebb vagy, annál nehezebben fog összejönni tapasztalatlanul egy párkapcsolat. Ez még határeset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!