Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az,hogy messengeren...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy messengeren jól elbeszélgetünk de való életben meg nem?

Figyelt kérdés

Szóval,szerintem meleg vagyok és van egy osztály társam aki azt írta nekem ő nagy eséllyel meleg,ami egy tök bizalmas infó.

És az helyzet,hogy szerintem tökre bele zúgtam,de nem értem azt hogy Messengeren tökre jól el tudunk beszélni,de mikor ott vagyunk a suliban,szinte alig beszélünk.

Valamit tudnék csinálni?

Soha nem volt kapcsolatom,soha nem éreztem ezt az érzést.

Nagyra értékelem mindenki segítségét! ❤

17/F

2022. jún. 19. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat ha messengeren tudtok beszélni, akkor közös téma tuti van, szvl nem az a baj. Szoktál próbálkozni, hogy beszéljetek? Odamész hozzá dumálni? Ha igen, akkor próbálj még többet, és egy idő után fel fogsz tudni oldódni a társaságában, ebben biztos vagyok, es akkor fogtok tudni beszélgetni :)
2022. jún. 19. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, és kezdeményezz. Sok sikert! ❤
2022. jún. 19. 00:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy zavarban van? Személyesen néha sokkal nehezebb kommunikálni.
2022. jún. 19. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!