Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb fiú ilyen?

Figyelt kérdés

Vannak egyes fiúk, akik nagyon sok mindent megengednek maguknak a nőkkel szemben. Olyan szinten k.csögök sokan hogy elhinni is nehezemre esik. Nagyon megalázóan tudnak bánni a lányokkal. És most nem is arról beszélek mikor fizikailag bántják őket, verik meg ilyenek, az már tettlegesség. De csak szavakkal is úgy megtudják bántani őket.. Sokszor ahogy beszélnek, undorító.

Már próbálom mindig elkerülni az ilyeneket, de most is kifogtam..

Kb egy hete elkezdtünk beszélgetni. Szépen normálisan, nem volt semmi baj megértettük egymást. Aztán elkezdett hanyagolni, előtte arról is szó volt hogy majd találkozunk de aztán már fel se hozta. Láttam hogy ennek semmi értelme és hagytam is, nem kerestem nem válaszoltam. Erre ez neki nem tetszett és felhozta nem túl szépen hogy miért nem írok stb. Én válaszoltam erre, korrekten érthetően hogy semmi értelme ilyenek. Ő meg elkezdett olyan csúnya dolgokat írni hogy csak néztem. Erre is reagáltam normális stílusban de visszavágtam. Ő mégcsúnyábbakat írt.. Meg hogy ő amúgyse akart semmit tőlem csak jó volt valakivel írkálni :D Szerintem mondjuk ezt azért írta mert én elutasítottam és nem akart gáz lenni. Meg ilyeneket hordott még össze hogy én is ugyanolyan kis cseléd vagyok mint a többi meg stb. De mondom, tényleg annyira lekezelően írt ok nélkül ráadásul, mert én tényleg nem adtam rá semmi okot hogy ezt csinálja (de ha adtam is volna, akkor se lett volna joga így beszélni egy nővel).

Amúgy nem bánom egyáltalán hogy így alakult, sőt örülök is neki hogy így az elején kiderült ez, hogy milyen is igazából. Undorodok ilyenkor, hogy meg tudják magukat játszani az elején, aztán meg így kimutatják milyenek valójában.

A legtöbben ilyenek, vagy ti mit tapasztaltok lányok? Érdekel

2022. jún. 12. 14:26
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Szerintem akármilyen jó nő legyen valaki, ezek a fiúk akiknek ilyen a vére alapból, mindenkivel ezt csinálnák. Amúgy csak hogy megemlítsem, ez a fiú roma volt.

Úgy az elején még nekem is udvarolgatott meg minden, aztán meg így kellett megtudnom hogy milyen is ő. Durva.

2022. jún. 12. 14:29
 2/19 anonim ***** válasza:
16%
Megérdemlitek amúgy..a legtöbb nő ezért van oda ha úgy beszélnek vele mint egy darab szarral. Azért van ez mert ez az elvárás, te is olyan sráccal beszéltél aki egy köcsög, itt látszik mire van igény. Ezekbe lesztek gigantikusan szerelmesek, aki úgy bánik veletek mint egy fekáliával, csak megkúr, kihasznál, és kb ennyi...ha normális veletek valaki azzal csak vissza éltek, kihasználjátok átveritek :D minek legyenek mások? Igazuk van teljesen.
2022. jún. 12. 14:50
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegyik fiú ilyen. Csak pont ilyet fogtál ki és általában ezeknek van a legnagyobb hangjuk. Én pl teljesen tisztelettel bántam a barátnőmmel.
2022. jún. 12. 14:54
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb fiú nem ilyen, de sajnos sok ilyen fiú van, igen.
2022. jún. 12. 14:56
 5/19 A kérdező kommentje:

2es, ha így gondolod.. Akkor neked meg sosem lesz egy normális nőd, mert te meg egy olyat nem érdemelnél meg.

Ennyi erővel ti sem a normális lányokat érdemlitek, hanem a másik kategóriát, akikre van egy szép kis szó, de nem akarok ezekbe belemenni.

A többieknek köszönöm

2022. jún. 12. 15:09
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálam is hasonló helyzet volt. (Vagyis barátnőmnél) A legjobb barátja fiú volt és egy este alatt megváltozott, annyira durván beszélt és olyanokat kezdett el mondani, hogy nem hittem el hogy ő az. Rendesen megutáltuk, pedig előtte nagyon bírtuk és nem ilyen alapból.
2022. jún. 12. 16:05
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Bizony, elég sok fiú nőgyűlölő. Vagy is nem csak nőgyűlölő, hanem alapból nem tisztelnek senkit és semmit. Nézd meg a 2-es gyökér még kifogást is talál a fantasztikus incel elméletével, hogy szerinte miért van joga így bánni valakivel.
2022. jún. 12. 16:27
 8/19 A kérdező kommentje:

Így van.

Ráadásul, még abban sincs igaza, hogy én eleve egy ilyen köcsöggel kezdtem el beszélgetni, saját döntésem alapján. Vagyis hogy ez engem eleve vonzott.

Nagy hülyeség, mert úgy kezdtem el vele beszélgetni, hogy először még teljesen normális volt, mindenhez úgy állt hozzá ahogy kell, tudtunk rendesen beszélgetni. Szóval először ő ilyen volt, az elején mindenki teszi a szépet, honnan tudhattam volna hogy ő amúgy nem is olyan amilyennek mutatja magát?

Tehát ez a feltételezés se igaz. Nekem normális fiúkra van igényem, de sajnos nem igazán lehet olyanba futni.

2022. jún. 12. 18:28
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Sok fiúból az elutasítás hozza ki ezt, ami nem mentség, de kicsit legalább érthetőbb.

Egyszer egy chatelős alkalmazásra poénból lányként mentem fel és én is találkoztam ilyen sráccal, aki kis túlzással a halálomat kívánta az elutasítás miatt.

2022. jún. 12. 18:48
 10/19 A kérdező kommentje:

Most hogy mondod, igen ez nagyon így van.

Ahogy most belegondoltam, igazából azok a fiúk akiktől ezt tapasztaltam, csak azután jött elő mikor visszautasítottam őket valami miatt. De tényleg frankón csak akkor, olyan csúnyán nekiálltak veszekedni. Pedig én semmi olyat nem mondtam ami dühítő lehetett volna meg semmi, csak szépen korrekten nemet mondtam valamire vagy be akartam fejezni az ismerkedést, rögtön úgy letámadtak.. Mintha az anyjukat kezdtem volna emlegetni vagy nem is tudom.

Szóval most is ez történt. Érdekes, csak azután jött nekem azzal hogy “nem kellesz csak jó volt valakivel írkálni”, miután én visszautasítottam. Ezzel próbálta visszafordítani a helyzetet, hogy én nem kellenék neki. Gyerekes viselkedés. Szóval csak a visszautasításom után kezdett el csúnyán veszekedni, előtte meg szépeket mondott beszélgetni akart találkozni stb. Azért is elkezdett hisztizni mert nem írtam vagy valami, látszott mindig hogy beszélni akar velem. Miután meg felhoztam hogy nincs értelme stb, hirtelen már nem kellettem neki :D

2022. jún. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!