Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változni, hogy másképpen menjen az ismerkedés?
Eleve egy eléggé visszahúzódó, gátlásos lány vagyok, de sajnos úgy érzem néhány múltban elkövetett hiba még jobban gátol ebben.
Az első alkalom, amikor elkezdett nekem udvarolni egy fiú, 3 éve történt. Nekem ő volt az első, aki tetszett, és nagyon aranyos, figyelmes volt velem, de az idő elteltével egyre jobban eldurvult a helyzet, bántott engem, vert és meg is akart erőszakolni. Végül otthagytam, de azóta is nagyon úgy érzem, hogy hagyott bennem egy tüskét, ami miatt nagyon rosszul érzem magam, mert túl fiatal vagyok még, hogy ilyen gátlások legyenek bennem ismerkedéskor. Eleve távolságtartóbb vagyok a fiúkkal, a kezdetekben tényleg félek tőlük, viszont utána meg nagyon hamar és nagyon erősen kezdek kötődni hozzájuk. Ez a későbbi ismerkedéseiben nagy hiba volt, mert már a kötődés után nyögték be a srácok, hogy ők nem akarnak komoly kapcsolatot, és így eddig nem jártam sok sikerrel, cserébe mindig nagyon megvisel a dolog.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
Előre is köszönöm, ha valakinek van valami használható ötlete. Nem akarom már most feladni a dolgot :)
17L

Szerintem jó lenne ha esetleg meglátogatnál egy pszichológust. Már nem azért mondom, csak esetleg tudna segíteni hogy kicsit feloldódj, és utána frissen és teljes újult erővel vághass neki a következő kapcsolatodnak, amely remélhetőleg nem úgy végződik majd mint az előző :))
Előre is sok sikert hozzá :).

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!