Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tini lányok, számotokra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, számotokra mennyire az a korkülönbség amit bevállalnatok?

Figyelt kérdés
Vagyis magyarul volna esélye egy 36..38 éves férfinek nálatok?

2022. jún. 10. 06:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
28%

Durván félreértettél.

Amit írtam, azt nem a tizenéves lányokra írtam, hanem a női nemre. Teljesen mindegy, hogy tizenéves, huszonéves, vagy harmincas, a nő a párválasztáskor nagyrészt érzelmi döntést fog hozni, ennyi. Ha belelátnál legalább egy picit a profi csajozós srácok világába, akkor ledöbbennél, hogy a logika semmilyen szerepet nem játszik ezen a területen. Mert a nőket az érzelmeken lehet megfogni. Ha az érzelem megvan, akkor akkor a nő is. Akkor lehet a srác akármilyen illogikus választás, a nő vele lesz. Ő fog kelleni neki, akkor is, ha nem logikus a választása. Íme, ez a magyarázat arra is, hogy miért van annyi nő olyan pasival, aki nem tiszteli. Holott ugyanez a nő azt mondhatta 6 hónappal korábban, hogy ő aztán sosem lenne együtt olyan emberrel.

-----------

Szerintem viszont be lehetne fejezni ezt a beszélgetést itt a topikban, mert nem tetszik a Kérdező sunyisága.

Ugyanis az egyik kommentemre, amiben kérdéseket tettem fel, privát üzenetben felelt, hogy lányként érdekelődöm-e?

Nagyon nem tetszik, hogy lapít, nem felel a kérdésekre, nem vállalja magát, de közben olvasgatja, amit írunk. Nem tűnik egyenes embernek.

2022. jún. 11. 01:57
 32/40 anonim ***** válasza:
12%

Ja még valami, csak a félreértések elkerülése végett:

Nem bátorítom a kamaszlányokat arra, hogy 30-as pasikkal kezdjenek. De nem bátorítom őket arra sem, hogy a korabeli srácokkal kezdjenek, mert ismerem a kamasz fiúk gondolkodását.

Ha szülő leszek, sem a 30-as pasikat, sem a kamaszfiúkat nem fogom megtűrni a lányom közelében. Ez az én személyes véleményem.

2022. jún. 11. 02:02
 33/40 anonim ***** válasza:
85%
#31 A válaszomban konkrétan leírtam, hogy ez hülyeség. Van valóság alapja persze, igen van, aki még felnőttként sem tudja irányítani az érzéseit, sajnos, de NEM minden nő fog összejönni egy olyan pasival, aki teszem azt veri, nem tiszteli, csak mert, hogy ő(a nő) "nagyon szerelmes belé". Kezdjük ott, hogy normális érzelmi intelligenciával rendelkező nő bele se szeret ilyen emberbe.
2022. jún. 11. 02:20
 34/40 anonim ***** válasza:
93%
Az alapvető gond szerintem azzal van, ha egy 30+-os férfi tudatosan hajt a tinikre. Olyan megesik, hogy valaki még 35 évesen is jól tartja magát és egy kávézóban beszélgetni kezd egy 17 éves csajjal, aki minimum 20-nak néz ki a sminkek miatt, mert ez egy természetes folyamat, egyik se tudja a másikról, hogy mennyi idős. Viszont az, hogy egy idősebb férfi direkt a tinikre megy, mert mondjuk a saját korosztályában egy vesztes, az szerintem nem oké.
2022. jún. 11. 04:52
 35/40 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 26 évesen sem kell most egy ennyi idős, nem hogy tinikoromban.
2022. jún. 11. 07:34
 36/40 anonim ***** válasza:
9%

Az emberek többsége felnőttként sem igazán tudja irányítani az érzelmeit, az ember nem logikus lény. A nőknél az érzelmek viszont sokkal több szerepet kapnak, csak te hiszed azt, hogy nem. Minden nő azt gondolja, hogy ő nem jönne össze olyan pasival, akivel nem kellene összejönnie, aztán tart ez addig, amíg vonzalmat nem kezd érezni az illető iránt. Te abban a hitben élsz, hogy a nő választása logikus, nem az (az esetek többségében így van, de nem mondom, hogy nincs kivétel). A nő maga is azt hiszi, hogy logikusan választott, mert logikusan indokolja meg a választását, de valójában a választást mögött azok az evolúciós áramkörök állnak, amelyek évmilliók óta segítették az életben maradását.

Nem hiszek az érzelmi intelligenciában. A bulvárpszichológia kapta fel ezt a nevet, feltehetően azért, mert számos ember élégedetlen az IQ-jával. Az érzelmi intelligencia teszteket áltudományos jelenségeknek tartom, amelyek az égvilágon semmit nem mérnek. Egy EQ tesztre mindenki tudja a választ, szóval azzal nem lehet kimérni semmit sem, nem lehet megjósolni semmit sem.

Ezzel szemben az IQ teszt valódi tudást mér, és pontosabb jóslatot ad az ember életére.

2022. jún. 11. 08:26
 37/40 anonim ***** válasza:
80%
Kizárt dolog.
2022. jún. 11. 08:41
 38/40 anonim ***** válasza:
88%

Kiegészítés a #36-os válaszomhoz, összekapcsolva a kérdéssel.

Egy hétköznapi 36-38 éves pasi ne gondolja, hogy a fenti gondolatmenet majd akkor segíteni fogja őt a csajozásban. Ahhoz kiemelkedőnek kell lenni valahogyan, hogy a nő erős vonzalmat érezzen iránta.

Szerintem Magyarországon a hétköznapi 36-38 éves pasik többségében semmi rendkívüli nincs. Sokan külsőre sem néznek ki jól, szóval többségük a korosztályában sem igazán kell, a tiniknek meg pláne nem kell.

2022. jún. 11. 08:42
 39/40 anonim ***** válasza:
84%
Már nem azért, de a tiniknek is vannak elvárásaik, és nem fognak összejönni egy öreg kiégett lusta egyénnel. Azért közel 40 évesen már elvárás lenne, hogy a férfinak legyen elég keresete ahhoz, hogy tudjon valahol élni és autója is legyen. Lehet leszólni, hogy az anyagiak érdekelnek, de ez nem így van. Rengeteg ismerősömtől látom, valaki már 30 évesen elérte ezt az állapotot úgy, hogy egy vasa sem volt előtte. Úgyhogy minden csak akarat kérdése, és ha egy férfi nem eléggé önálló és kitartó ahhoz, hogy ennyi idős korára már egy élhető környezetet teremtsen magának, akkor az eléggé taszító számomra (is). Attól még, hogy valaki fiatalabb, ezt ugyanígy gondolja. Egy huszonéves srácnak még nem baj, ha nem sikerült ezeket a dolgokat elérnie, de 40 évesen ez már gáz, és azt mutatja, hogy valószínűleg a jövőben sem fog sokkal többet tenni ennek érdekében az illető. Ha 18 éves vagyok, és valami csoda folytán hajlanék arra, hogy a nálam 2x idősebb palikkal összejöjjek, akkor fontos szempont lenne az is, hogy tartson valahol az életben, hiszen negyven évesen már el kéne jutni erre a szintre. Tehát nem a lány életkorától, hanem a férfiétől függenek a felé állított elvárások.
2022. jún. 11. 13:06
 40/40 Felhasznalo vagyok válasza:

50ig max

17L

2022. nov. 22. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!