Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, számotokra mennyire az a korkülönbség amit bevállalnatok?

Durván félreértettél.
Amit írtam, azt nem a tizenéves lányokra írtam, hanem a női nemre. Teljesen mindegy, hogy tizenéves, huszonéves, vagy harmincas, a nő a párválasztáskor nagyrészt érzelmi döntést fog hozni, ennyi. Ha belelátnál legalább egy picit a profi csajozós srácok világába, akkor ledöbbennél, hogy a logika semmilyen szerepet nem játszik ezen a területen. Mert a nőket az érzelmeken lehet megfogni. Ha az érzelem megvan, akkor akkor a nő is. Akkor lehet a srác akármilyen illogikus választás, a nő vele lesz. Ő fog kelleni neki, akkor is, ha nem logikus a választása. Íme, ez a magyarázat arra is, hogy miért van annyi nő olyan pasival, aki nem tiszteli. Holott ugyanez a nő azt mondhatta 6 hónappal korábban, hogy ő aztán sosem lenne együtt olyan emberrel.
-----------
Szerintem viszont be lehetne fejezni ezt a beszélgetést itt a topikban, mert nem tetszik a Kérdező sunyisága.
Ugyanis az egyik kommentemre, amiben kérdéseket tettem fel, privát üzenetben felelt, hogy lányként érdekelődöm-e?
Nagyon nem tetszik, hogy lapít, nem felel a kérdésekre, nem vállalja magát, de közben olvasgatja, amit írunk. Nem tűnik egyenes embernek.

Ja még valami, csak a félreértések elkerülése végett:
Nem bátorítom a kamaszlányokat arra, hogy 30-as pasikkal kezdjenek. De nem bátorítom őket arra sem, hogy a korabeli srácokkal kezdjenek, mert ismerem a kamasz fiúk gondolkodását.
Ha szülő leszek, sem a 30-as pasikat, sem a kamaszfiúkat nem fogom megtűrni a lányom közelében. Ez az én személyes véleményem.

Az emberek többsége felnőttként sem igazán tudja irányítani az érzelmeit, az ember nem logikus lény. A nőknél az érzelmek viszont sokkal több szerepet kapnak, csak te hiszed azt, hogy nem. Minden nő azt gondolja, hogy ő nem jönne össze olyan pasival, akivel nem kellene összejönnie, aztán tart ez addig, amíg vonzalmat nem kezd érezni az illető iránt. Te abban a hitben élsz, hogy a nő választása logikus, nem az (az esetek többségében így van, de nem mondom, hogy nincs kivétel). A nő maga is azt hiszi, hogy logikusan választott, mert logikusan indokolja meg a választását, de valójában a választást mögött azok az evolúciós áramkörök állnak, amelyek évmilliók óta segítették az életben maradását.
Nem hiszek az érzelmi intelligenciában. A bulvárpszichológia kapta fel ezt a nevet, feltehetően azért, mert számos ember élégedetlen az IQ-jával. Az érzelmi intelligencia teszteket áltudományos jelenségeknek tartom, amelyek az égvilágon semmit nem mérnek. Egy EQ tesztre mindenki tudja a választ, szóval azzal nem lehet kimérni semmit sem, nem lehet megjósolni semmit sem.
Ezzel szemben az IQ teszt valódi tudást mér, és pontosabb jóslatot ad az ember életére.

Kiegészítés a #36-os válaszomhoz, összekapcsolva a kérdéssel.
Egy hétköznapi 36-38 éves pasi ne gondolja, hogy a fenti gondolatmenet majd akkor segíteni fogja őt a csajozásban. Ahhoz kiemelkedőnek kell lenni valahogyan, hogy a nő erős vonzalmat érezzen iránta.
Szerintem Magyarországon a hétköznapi 36-38 éves pasik többségében semmi rendkívüli nincs. Sokan külsőre sem néznek ki jól, szóval többségük a korosztályában sem igazán kell, a tiniknek meg pláne nem kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!