Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, számotokra mennyire az a korkülönbség amit bevállalnatok?

Megnézve a kérdést nem értem, hogy egy közel negyven éves pasi mit akar egy gyerektől.
16 vagyok, nem mennék fel 20 felé semmiképpen, mert ahhoz még akármilyen érettnek is hiszem magam fejben, tudom, hogy gyerek vagyok, ők pedig már-már felnőnek

Igaz még csak harmincas éveim elején vagyok, de nem ezek a tapasztalataim. A gyk-n ultra konzervatív vélemények születnek ebben a témában, a valóság sokkal árnyaltabb és ezáltal izgalmasabb.
Kezdve azokkal a degeneráltakkal, akik azt hiszik, hogy ha valaki tinikkel van, az pedó.

Előfordult már, hogy tetszett egy 36 körüli férfi, de nem mentem volna bele semmibe.
A max nálam a 25, efelett szóba se jöhetne kapcsolat.
17/l

#7 18 éve élek ezen a világon, sok embert megismertem (főleg az utóbbi időben), de egy olyan tinilányt sem ismerek, aki belemenne idősebb férfivel, továbbá egy olyan 30+-os férfit sem ismerek, aki tinikre "vadászik". Ez két dolgot jelent:
- Ritka az, ha valaki ezt máshogy gondolja/csinálja.
- Ha az ismerősök közt mégis volt ilyesmi, azt eltitkolta az illető, mert érzi, hogy gáz.

Kapcsoltban max 10 év. Egy 36-38 évessel nem jönnék össze, a szex szóba jöhet, de ennyi és nem több.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!